ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2014 Perşembe 18:17

Kurtlar Vadisi Pusu 235. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 235. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu keyfini kesintisiz, reklam aralıksız kendi gününde, kendi saatinde ve artık kendi kanalında yaşayın.


Kurtlar Vadisi Pusu, birbirinden heyecanlı bölümlerle izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Polat Alemdar,  açtığı yolda emin adımlaral ilerliyişini sürdürüyor. Polat Alemdar çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır.  Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır. Artık düşmanlar daha acımasız, daha kaddar ve yapabilecekleri sınır tanımaz.

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?

Reklam aralıksız ve kesintisiz 

Kurtlar Vadisi Pusu; kendi gününde, kendi saatinde ve artık kendi internet kanalında reklam aralıksız ve kesintisiz canlı yayınla yayınlandı. Diziyi yazete.com'un Kurtlar Vadisi Pusu kanalında canlı olarak izleyen abonelerimiz canlı yayın sonrasında reklamsız ve kesintisiz olarak tekrar izleme fırsatını buluyorlar.
 

KESİNTİSİZ, REKLAM ARALIKSIZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER