ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Ekim 2014 Cuma 02:30

Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm izle

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 234.Bölüm yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu keyfini kesintisiz, reklam aralıksız kendi gününde, kendi saatinde ve artık kendi kanalında yaşayın.


Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, birbirinden heyecanlı bölümlerle izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan yeni bölümüyle izleyicilerini yine ekranları başına kilitledi.

Ömer Baba’nın ölümüyle sarsılan Polat, dostlarının desteğiyle acısını hafifletmeye çalışacak. Polat’ın cenaze sırasında öğrendiği gelişme pek çok soruyu beraberinde getirecek.

Zehirlerini gençlere saçmaya çalışan Baltazar ve çetesinin karşısına Vadi takipçilerinin yakından tanıdığı bir isim çıkıyor: Tilki Andrei. Tilki’nin payını kimseye kaptırmaya niyeti yok.

Akif yarım bıraktığı işi bitirmek için bir plan yapıp harekete geçiyor fakat sonucu tahmin ettiğinden ağır olacak.

Cahit akıl oyunlarına ara vererek Üstat’a itirafta bulunuyor. Ne yazık ki Üstat duyduklarına şaşırmaya bile fırsat bulamayacak.

Yasin ve SİS ekibi intikam için harekete geçecekler. Kurtarma operasyonu nasıl sonuçlanacak? Düştükleri pusudan çıkabilecekler mi?

Polat Alemdar aradığı ismi bulmaya yaklaşmışken üzerine kara bulutlar çökecek. Üstelik bu kez yağmura hazırlıksız yakalandı.

Kurtlar Vadisi Pusu; kendi gününde, kendi saatinde ve artık kendi kanalında reklamsız ve kesintisiz canlı yayınla yayınlandı. Diziyi yazete.com'un Kurtlar Vadisi Pusu kanalında canlı olarak izleyen abonelerimiz canlı yayın sonrasında reklamsız ve kesintisiz olarak tekrar izleme fırsatını buluyorlar.


KESİNTİSİZ, REKLAM ARALIKSIZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER