ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Kasım 2014 Cuma 14:50

Kim bu "Hanedanlar" ve sırları ne?

Kim bu "Hanedanlar" ve sırları ne?

Kurtlar Vadisi Pusu'da "Hanedanlar" perdesi aralanıyor.


Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekranları başına kilitlemeyi başardı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 238.Bölümünde Polat alemdar ve Süha Bey arasında geçen konuşma ise bölüme damga vuran sahnelerdendi. İkili arasında yaşanana diyalog ve anlatılanlar, Polat Alemdar'ın bundan sonra atacağı adımlara ışık tutacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar ve Sır Katibi Süha Bey "Hanedanlar" gerçeğini ve oynanan kirli oyunları görüştü. 

Bu defa Polat Alemdar'ın karşısında kurnazca tasarlanmış hileleri ve tuzakları, kirli bağlantıları, kanlı hesapları, zekice kurgulanmış asırlık oyunlarıyla "hanedanlar" bulunuyor.

Yüzyıllar boyunca gerçek yüzlerini saklamayı başarmış ve dünyayı kendi çıkarlarına hizmet eder hale getirmiş bu karanlık aileler kimler? Polat Alemdar, hanedanlara karşı açtığı özgürlük bayrağını dalgalandırmak için neler yapacak? Bu yolda onunla aynı hedefe kimler yürüyecek?

Uluslararası ekonomi, medya ve akademide söz sahibi olan ve gelişmelere istedikleri gibi yön veren hanedanlar, bu yolla hem kendilerini sakladıklar hem de değişen şartlara rağmen güçleri korumayı başardılar. Hanedanlarının bu güçlerinin arkasında yatan sırlar bilinmezliğini korurken, Polat Alemdar savaş açtığı sömürge siyasetinin köklerini şu şekilde anlattı:

" Onların sömürge siyaseti, kendilerinden önce var olan hanedanları yok ederek başladı ve devam etti. Vasco de Gama, Avrupa’nın gururla anlattığı kaşif… Babası, Tapınak Şövalyesi olan Gama, Tapınak’ın emriyle doğuya keşif yolculuğuna çıktı.
Papa’nın emriyle batıya gidecek olan Kristof Kolomb gibi."

Polat Alemdar ve Süha bey arasında geçen konuşmayı izlemek ve hanedanlar hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için haberin videosunu izleyebilirsiniz.
 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER