ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Ekim 2014 Perşembe 22:24

İşte şanslı isim

İşte şanslı isim

Türkiye'nin en çok sevilen ve beğenilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan aralıksız devam ediyor.


Türkiye'nin en çok sevilen ve beğenilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu keyfini yazete.com'da yaşayan aboneler ise dizide konuk oyuncu olarak yer alma şansını yakalıyor.

Kurtlar VAdisi Pusu'da heyacan doludizgin devam ederken, Kurtlar Vadisi Pusu aboneleri arasından yapılan çekiliş heyacanı da devam ediyor. Bu hafta yapılan çekişilişte şanslı aboneyi Kurtlar Vadisi Pusu'nun "Savcı Leyla"sı Çiğdem Batur açıkladı. Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olma şansını yakalayan isim ise Enes Sar oldu.

ÇEKİLİŞ ANINA TANIK OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

 

 

"Önce inanmadılar bana"

Geçen haftanın şanslı ismi Ömer Seyfettin Ekinci Kurtlar Vadisi Pusu'konuk oyuncu olarak yer aldı. Kurtlar Vadisi Pusu'da yer almanın kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu belirten Ekinci, Kurtlar Vadisi Pusu setinde yaşadığı o anları şu sözlerle anlattı:

’Benim için çok güzel bir tecrübe oldu.Severek izlediğim dizide usta oyuncularla birlikte oynamak çok farklı bir duygu.Ailem ve arkadaşlarım önce inanmadı bana.Fotoğraf çekip gönderince inandılar.Set ekibi beni çok sıcak karşıladı,ulaşım için araç sağlamaları ve bana her konuda destek olmaları beni çok memnun etti.0yunculuk deneyimi bambaşka bir şey.Role adapte olmak ve kamera karşısında olmak ikisi aynı anda çok zor.Normalde bir iş yaparken sesten etkilenirim fakat sette hiç etkilenmedim.Başlarda çok heyacan yoktu ama kamera başa sardıkça heyecanım arttı."

Ömer Seyfettin Ekinci, dizi çekimleri, esnasında yakın çekimlerde çok heyacanlandığını belirterek, oyunculuğun ne kadar zor olduğunu anladığını vurguladı. Kurtlar vadisi Pusu'da yer alma şansını yakalayan Ekinci sözlerini şu cümlelerle sürdürdü:

"Oyunculuğun ne kadar zor olduğunu anladım.İlgisi desteği ve sıcaklığından ötürü Pana Film’e ve Kurtlar Vadisi Pusu ekibine çok teşekkür ediyorum.’

Kendi saatinde ve kendi internet kanalında

Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde, kendi saatinde ve kendi internet kanalında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Yazete.com'dan Kurtlar Vadisi Pusu keyfini reklam aralıksız, kesintisiz izle, Vadi'de konuk oyuncu olarak yer alma şansını sende yakala.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER