ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2014 Cuma 14:16

Hilal'in yıldızıyla buluşma zamanı

Hilalin yıldızıyla buluşma zamanı

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ömer Baba'nın vasiyeti açıldı.


Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanan 237.Bölümü'nde  Ömer Baba'nın vasiyeti açıldı ve Polat Alemdar'a sunuldu. Kurtlar Vadisi'nin bilge ismi  Ömer Baba ölümünden sonra bile herkesi şaşırtmayı tekrar başardı.

Ömer Baba'nın vasiyetinin açıklanması için, Ömer Baba'nın şartına uyan Polat Alemdar, Hoca ve Süha Bey ve Ömer Baba'nın avukatı bir araya gelmişlerdir. Vasiyet açılır ancak herkesi bir süpriz beklemektedir. Ömer Baba'nın bıraktığı vasiyeti görenler şaşkınlıklarını gizleyemezler çünkü Ömer Baba vasiyet olarak boş bir kağıttan başka birşey bırakmamıştır. Polat Alemdar, Hoca ve avukat bu durum karşısında şaşırmıştır ancak Süha Bey...

Ömer Baba'nın vasiyeti ve bayrak kırmızısı renkli defter 

Kurtlar Vadisi Pusu'da Ömer Baba'nın vasiyeti sırlarını korurken, Süha Bey'de artık bazı şeyler için  harekete geçmesi gerektiğinin farkındadır. Süha Bey gizli odadan bayrak kırmızısı renkte bir kumaşla kaplı büyük bir defteri alır. Aynı zamanda bu oda da yer alan diğer kitap ve belgelerin sırrı nedir?  Defter asırların sırrını mı barındırmaktadır? Süha  Bey kırmızı defeterden temiz bir sayfa açar ve yazmaya başlar...

"Eski sır katibi Ömer Candan’ın vasiyeti vesilesiyle Polat Alemdar ve Aksaçlı ile görüştüm.Arabistan, Rumeli, Kafkasya coğrafyasında beklediğimiz siyasi değişimler ve savaşlar öncesinde merkezimize bağlı elli iki ocağımızın ittifakla aldığı teklifi Polat Alemdar'a ilettim. Yeni yüzyılda yürütülen örtülü operasyonların hem dini hem milli kimliğimizi terörist ilan etmeye yönelik olduğunda hemfikiriz.

Polat Alemdar, ocaklarımızın yetiştirdiği ve uzun süredir uyandırılmayı bekleyen ekibimizin lideri olmayı kabul etti. Bugün güneşin doğuşundan itibaren Sır hanesinde beklemeye başladı. Bana emanet edilen bilgileri, bugünden sonra Polat Alemdar'la paylaşacağım. Hilal'in yıldızıyla buluşmasının tarihi bugündür. "

20 Kasım 2014              
İstanbul                    
Sır Katibi Süha Tarık        

     

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER