ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2014 Pazar 10:48

Yeni nesil Gipsy Kings geliyor

Yeni nesil Gipsy Kings geliyor

Latin ekolünün en büyük temsilcilerinden sayılan Seven Kings grubu İstanbul'da 24-25 Ekim’de seyirciyle buluşuyor.


Coşkunun müziği Flamenko’nun efsane isimleri İstanbul’da sahne alacak. Latin ekolünün en büyük temsilcilerinden sayılan Seven Kings grubu 24-25 Ekim’de seyirciyle buluşuyor.

Sabah'ın haberine göre, İspanya'nın en ünlü Flamenko grubu Gipsy Kings'in vârisleri İstanbullularla buluşuyor. İsimlerini İspanyolca "Kral" anlamına gelen "Reyes" soyadından alan "Seven Kings" grubu, kardeşler ve kuzenlerin bir araya gelmesiyle "Gipsy Kings" efsanesini tekrar yaşatıyor. 24-25 Ekim tarihlerinde Maslak TİM Show Center'da İstanbullu seyircilerle buluşacak olan Seven Kings, efsanevi Flamenko grubu Gipsy Kings'in en unutulmaz parçalarının yanı sıra kendi repertuvarlarından parçalar ve coverlar seslendirecek. Flamenko müziğinin dününü ve bugününü harmanlayarak yepyeni parçalara ses veren grup, GipsyKings'in şarkılarını da söyleyerek Flamenko büyüsünü İstanbul'a taşıyacak.

30 YILLIK GELENEK

Gipsy Kings aile üyelerinin tekrar bir araya gelmesiyle oluşan Seven Kings, Flamenko esintilerine modernlik katarak dinleyenleri dünün ve bugünün Gipsy müziğinde yolculuğa çıkarıyor. Yıllardır müziğin içinde olan üyelerinin tekrar bir araya gelmesiyle Ocak 2011'de yeniden doğan grup, İstanbul'daki hayranlarını selamlamaya geliyor. Çingene dünyasının gitarı tutkuyla çalan ve söyleyen öncülerinden Chouchou; güçlü ve aynı zamanda yumuşacık, benzersiz bir sese sahip Tambo; Gipsy Kings'in gitaristi ve vokali Paul Reyes'in oğlu Canut Amador Reyes gibi başarılı müzisyenlerden oluşan topluluk Flamenko'nun büyülü ezgileriyle seyirciye unutulmaz bir müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor. Köklerini Gipsy Kings efsanesinden alan, tecrübe ve genetik özellikleriyle muhteşem bir Seven Kings şovu Maslak TİM Show Center'da gerçekleşecek iki konserle izleyiciyle buluşacak. Dünya müzik tarihine damgasını vurmuş olan grup, aile üyelerinin 30 yılı aşkın süredir yaptığı müzikle ve çıkardığı albümlerle dünya listelerini altüst ediyor, sayısız hit şarkıya imza atarak milyonlarca müzikseveri kendine hayran bırakıyor. Flamenko'yu pop tarzına uyarlayarak yepyeni bir müzik tarzı yaratan ve Latin ekolünün en iyi temsilcisi sayılan Seven Kings, amatör ruhlarından bir şey kaybetmeden müzik kariyerine devam ediyor ve eğlenceli olduğu kadar hüzünlendiren şarkılarıyla TİM Show Center'da izleyicisiyle buluşuyor. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER