ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 13:49

Ünlü oyuncu unutulmadı

Ünlü oyuncu unutulmadı

2003 yılında Levent’teki HSBC binasına yapılan bombalı saldırı sonucunda hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Kerem Yılmazer, ölümünün 11. yılında kabri başında anıldı.


Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki anma törenine Yılmazer’in eşi Göksel Kortay’ın yanı sıra Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu, Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu ve dostları katıldı. Kerem Yılmazer’in kabri başında Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra dualar yapıldı.

Anma töreninde konuşan Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, “Keşke onu Allah’ın emriyle teslim etseydik. Bir dersi olsaydı çaresiz kalsaydık, onu kurtaramasaydık; elimizden kayıp gitti derdik. Oysa ne yazık ki çok tatsız, gereksiz, insanın insana kıydığı bir dünyada bir terör belasına kurban ettik. Hiç günahsız, suçsuz, sivil bir savaşın kurbanı oldu. Bizim biricik Kerem’imiz binlerce kötü insan yaşarken onu ne yazık ki aramızda koparırcasına aldılar. Lanet ediyorum teröre onu aramızdan alanlara, sebep olanlara’’ şeklinde konuştu.

Eşi Kerem Yılmazer’i çok özlediğini belirten Göksel Kortay ise, “Ne hissedilebilir ki? Hala daha yangın yeri içim. 11 yıldır sanılır ki yıllar geçtikçe özlem azalacak, bu acı bu ızdırap azalacak. Ama öyle olmuyor. Daha da genişliyor, daha da büyüyor daha da devleşiyor korkunç karanlık. Ama yapılacak bir şey yok. Dayanıp ardından yaşamaya çalışıyoruz” dedi.

Törenin ardından helva dağıtıldı.











KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER