ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2019 Perşembe 16:18

'Orhan Gencebay'ın sağlık durumu gayet iyi'

Orhan Gencebayın sağlık durumu gayet iyi

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, stent takılan ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.


Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Usta sanatçı, göğüs ağrısı şikayetiyle dün akşam saatlerinde Memorial Şişli Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Gencebay'a anjiyo yapılmış ve stent takılmıştı.

Gencebay'ın eşi Sevim Emre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Emre, dün akşam saatlerinde damarın çok tıkanık olmasından dolayı eşine yapılan anjiyo sırasında bir sıkıntı yaşandığını aktararak, şunları kaydetti:

"Şükürler olsun, çok büyük bir şey atlattı ama şu anda durumu gayet iyi. Sağ olsun Servet Hoca ve Deniz Bey, Allah razı olsun çok iyi doktorlar. Onların elinde gayet iyi. Büyük bir şey atlattı. Allah sevenlerine bağışlasın Orhan Baba'yı."

Memorial Şişli Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise rutin sağlık kontrolleri için hastaneye başvuran Gencebay’ın darlık belirlenen iki kalp damarının stent ile açıldığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener, şunları kaydetti:

"Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor." 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER