ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Aralık 2018 Çarşamba 10:25

NECATİ ŞAŞMAZ’A ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ!

NECATİ ŞAŞMAZA ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ!

NÖBET’ DİZİSİNİN İDDİALI KADROSU BİR ARAYA GELDİ!


Hikayesi kadar oyuncu kadrosuyla da büyük heyecan yaratan ‘Nöbet’ dizisinin iddialı kadrosu ilk kez bir araya gelerek okuma provası yaptı.

 

Pana Film imzalı “Nöbet” dizisi oyuncuları, Necati Şaşmaz ile birlikte tam kadro, heyecanla beklenen dizinin kum saatini çevirmiş oldu.

Dizinin yapımcısı Necati Şaşmaz’ın da doğum günü haftasıydı! Necati Şaşmaz yaptığı konuşmada “Benim doğum günüm bu hafta, aslında çifte doğum günü yaşıyorum. “Nöbet” dizimiz de bugün doğuyor diyebiliriz. Herkese çok teşekkürler. Sizler de bu kadroda yer aldığınız için çok teşekkür ederim. Daha önce çalıştığımız, çalışmak istediğimiz ve umarım ki daha da çalışmak isteyeceğimiz çok değerli isimler var burada” dedi. Ardından Necati Şaşmaz, okuma provasına ara verildiği sırada dizi ekibinin pasta sürpriziyle karşılaştı! Hem Şaşmaz’ın hem dizinin pastası birlikte kesildi. Show TV’de seyirciyle buluşacak olan, Pana Film imzalı ‘Nöbet’ Ocak ayında ekranlarda olacak.

Oyuncular: Yurdaer Okur Saygın Soysal İpek Karapınar Deniz Bolışık İbrahim Kendirci Kürşat Alnıaçık Murat Kılıç Tuncay Beyazıt Nevzat Yılmaz Yılmaz Meydaneri Burak Sarımola Sultan Elif Taş Kaan Sevi Bahadır Buyruk Ziya Çiçek Orkun Ok

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER