ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Haziran 2014 Perşembe 15:39

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali fragmanı izle (Kurtlar Vadisi Pusu 229. bölüm fragmanı izle)

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali fragmanı izle (Kurtlar Vadisi Pusu 229. bölüm fragmanı izle)

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 229. bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında olacak. Yıllardır izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerini bu akşam yine nefes kesen bir bölüm karşılayacak.


Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 229. bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde heyecan yine dorukta olacak. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali ile yaz döneminde ekranlara veda ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı hurriyet.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 229. bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde heyecan yine dorukta olacak. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali ile yaz döneminde ekranlara veda ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı hurriyet.com.tr adresinden izleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali ile bu akşam ATV ekranlarında olacak ATV’nin bağımlılık yaratan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 229. bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali yine heyecan dolu olacak. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali 12 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00’da ATV ekranlarında olacak.

Mr. Key ve Cahit buluşması gerçekleşir. Mr. Key Cahit'in gerçek kimliğini anlayacak mı yoksa Abdülhey ölecek mi?

Şamil kardeşi Ivan için KGT'den vazgeçer. Bu uğurda Şamil'in hayatına kim son verecek?

Ömer Baba ve Nazife Anne, Kutsal Topraklar'a doğru yolculuğa çıkmaya hazırlanır. Leyla, Elif'in gönlünü almaya çalışırken, Elif Polat'ı da şaşırtacak bir itirafta bulunur.

Safiye Cahit'le olan ayrılığının hala etkisindeyken, Cahit son bir veda konuşması için hazırlanır. Cahit Tapınakçılar'ı yok etmek için başladığı planın sonuna mı gelecek?

Yüce Majeste ortaya çıkacak mı? Kara ve Siyah Sancak ekibi Kıbrıs'taki görevi tamamlayacak mı?

Pusat, Baltazar'dan intikamını nasıl alacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU 229. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 228. bölümü yayınlandı.

Mr. Key'nin Abdülhey ile ilgili planı ne? Cahit Mr Key ile bir araya mı gelecek?

Sarp'ı Savcı Leyla mı öldürecek? Polat Alemdar, Mr. Key ile ilgili KGT'ye nasıl bir komut verecek?

tapınakçılar nerede üst düzey bir toplantı düzenleyecek? Bu toplantıda Yüce Majeste ortaya çıkacak mı?

Raskoln ve Baltazar, Pusat'ı saf dışı mı etmeye çalışacak? Pusat kimin tarafında kalacak?

Baytar aslında kimin adamı çıkacak? Kara ve Pusat'ı Baytar deşifre mi edecek?

İşte tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan 228. bölümünde bulabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 228. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 227. BÖLÜM ÖZETİ

Pusat, Dişçi'nin istediği adamı getirecek mi? Pusat'ın yolunu kimler, neden kesecek? Kara ve Siyah Sancak ekibi Afganistan'dan dönecek mi? Cenazede gerçekleşen çatışmadan Zülfikar Ağa kurtulabilecek mi?

Tapınakçılar Mr. Key'in operasyonlarını durdurabilecek mi?

Mete yıllar sonra kiminle görüşecek? Sarp'ın gireceği ihaleye ortak olacak sürpriz isim kim? Polat Alemdar bu ihaleyi nasıl yönlendirecek? Mr. Key deşifre olacak mı?

Savcı Leyla işine döner ancak kardeşi Esra'dan kalan eşyalar onu geçmişe yönlendirir. Leyla'nın Sarp'a ulaşması an meselesidir ama Sarp'ın başka planları vardır. Safiye ise kendine bir çıkış noktası arar. Cahit, Polat Alemdar'a verdiği sözü tutabilecek midir?

KURTLAR VADİSİ PUSU 227. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

KURTLAR VADİSİ PUSU 226. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Mr. Key bu kez hangi operasyonu düzenleyecek? Mr. Key, operasyonlar için kimi seçecek?

Cahit, Tapınakçılar'dan yeni komutanla ilgili bilgileri alacak mı? Margaret'ın öldürüldüğü yerde tuzağa düşürülen Akif ve ekibi kurtulacak mı? Mete hastaneden nasıl çıkacak? Siyah Sancak'ın Afganistan'daki ilk görevi ne olacak? Kara, bu görev için kimleri seçecek?

Polpo, Baltazar'dan intikam mı alacak? Pusat, Dişçi'ye verdiği sözü tutabilecek mi?

Polat, Cahit ve Safiye birlikteliğiyle ilgili net kararını açıklayacak. Cahit ve Safiye evlenecek mi?

KURTLAR VADİSİ PUSU 226. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 225. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Abdülhey, Polpo'nun adamı tarafından infaz ediliyorken son anda kurtulmayı başarıyor. Ormana kaçan Abdülhey Polpo'nun adamları tarafından yakalandığı anda Polat Alemdar yardımına yetişiyor ve Abdülhey'i kurtarıyor.

Pusat, Baltazar ve Raskoln, Polpo'nun mekanını basıyor. Dişçiyi Polpo'nun elinden aldıktan sonra, Polpo'yu yakalıyorlar. Baltazar Polpo'yu kendi mekanına götürüyor. Kendi yöntemi ile Polpo'ya son bir şans verse de Polpo bu şansı iyi kullanamıyor ve Baltazar'a bir kolunu veriyor. Polpo intikamını nasıl alacak?

KURTLAR VADİSİ 225. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Polat Alemdar, 'The Alemdar' filminin çekim hazırlıklarını yürüten Erhan'ın karşısına çıkıyor. Erhan, abisinin yaşadığını görünce heyecandan ne yapacağını şaşırıyor.

Yeni Aksaçlı'nın seçilmesini isteyen Polat Alemdar ekibi ile sahalarda operasyonlara geri mi dönecek? Aksaçlı olan Polat Alemdar, üstlendiği bu zor görevi bırakacak mı? Yeni Aksaçlı kim olacak?

Margaret'ı infaz eden Mr. Key, Armagedon'un öldürülen tim komutanı Kane'in intikamını alacak mı? Üstad Ronald Mr. Key'i Türkiye'den gitmesi için ikna edebilecek mi?

Margaret'in öldüğünü Polat Alemdar'a bildiren Akif ve ekibi, patlayan bombadan kurtulabilecek mi?

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER