ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 12:03

Kimler yoktu ki

Kimler yoktu ki

Türk sinemasının 100. yılı kapsamında Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen ’Ustalara Saygı Gecesi’, Yeşilçam’ın sevilen isimlerini bir araya getirdi.


Türk sinemasının 100. yılı kapsamında Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen ’Ustalara Saygı Gecesi’, Yeşilçam’ın sevilen isimlerini bir araya getirdi.

Akçakoca Sky Tower otelde düzenlenen törene aralarında Eşref Kolçak, Nuri Alço, Bahar Öztan ve Aytaç Arman’ın da bulunduğu 20 Yeşilçam sanatçısı onur konuğu olarak katıldı. Gecenin açılış konuşmasını Düzce Üniversitesi Girişimcilik topluluğu Başkanı Selen Even yaptı. Sinemanın duayenleri ve davetli tüm konuklara teşekkür eden Even, üç yıldır sürdürdükleri sinemacılara gurur gecelerinde destek veren tüm kişi ve kurumlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ise, Düzce Üniversitesi’nin değer üretme felsefesine bağlı bir üniversite olduğunu söyleyerek, bu tür gecelerin bu değerleri yeniden üretmeye hizmet ettiğini söyledi. Rektör Şerifoğlu, bu ve bunun gibi gecelerde, toplumun her kesiminden insanın hayatına renk katmış değerli sinemacıları ağırladıklarını söyleyerek, onların değerlerine değer katıyor olmaktan da son derece gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

Rektör Şerifoğlu’nun konuşmasını tamamlamasının ardından sinemaya yıllarını vermiş emektar oyunculara plaketleri takdim edildi. Yıllardır ekranlardan izlenilen sinema oyuncularının plaketleri kendilerine tek tek verilirken, emektar sinemacıların ödül töreninde oldukça duygulandıkları dikkatlerden kaçmadı. Plaket töreninin ardından sinema klasiklerinden biri haline gelmiş olan ’Hababam Sınıfı’ filminin oyuncuları, filmde de yer alan şarkıları canlı performans eşliğinde söyleyerek, salonu dolduran kalabalığa da keyifli dakikalar yaşattı.

(İHA)













KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER