ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Nisan 2014 Cumartesi 15:00

Kayseri film atölyesi ile tanıtılacak

Kayseri film atölyesi ile tanıtılacak


Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Talas Yücel Çakmaklı Film Atölyesi’ni ziyaret etti. Önal, atölyenin çalışmaları ile Kayseri tanıtımının daha etkili biçimde yapılabileceğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya ve beraberindeki heyetle Yücel Çakmaklı Film Atölyesi’ni ziyaret etti. Atölye koordinatörleri Akif Kaya ve Kerim Abanoz tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal, Anadolu’da sinema ile ilgili böyle bir kuruluş görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Atölyenin oluşumunu sağlayan Anadolu Sinemacılar Derneği’nin çalışmalarını başarılı bulduklarını kaydeden Önal, bilgi paylaşımının her iki kurum adına olumlu sonuçlar sağlayacağını belirtti. Önal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Atölyede yapılan tüm çalışmalar şüphesiz bir yandan da belge niteliği taşımaktadır. Bunlar, Kayseri ve çevresinin tanıtımı adına olumlu çalışmalardır. Bakanlığımızın misyonu çalışmalarınızla uyum göstermektedir. Bu nedenle bundan sonraki süreçte bilgi paylaşımında bulunmak her iki kurum ve Kayseri adına olumlu sonuçlar gösterecektir. Sizler yaptığınız çalışmaları bizlerle paylaşırsanız, bizler de görevimiz gereği, bunların tüm Türkiye’de gerekli ortamlarda servis edilmesini sağlayabiliriz.”

Genel Müdür İrfan Önal, son olarak, atölye koordinatörleri Akif Kaya ve Kerim Abanoz’dan, 21-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘2. Uluslararası Altın Çınar Film Festivali’ ile ilgi bilgi aldı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER