ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2013 Perşembe 10:57

İşte Gönül Hırsızı'nın tanıtım filmi

İşte Gönül Hırsızının tanıtım filmi

Ekranların yepyeni komedi dizisi “Gönül Hırsızı” gönlünüzü çalmaya geliyor.


Çok yakında TRT 1 ekranlarında başlayacak olan dizinin ekranlarda yayınlanmaya başlayan tanıtımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

TRT 1 ekranında çok yakında başlayacak olan Gönül Hırsızı, yetenekli, genç ve usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ile Türkiye’yi güldürmeye hazırlanıyor. İlk bölümüyle Kasım ayı içinde izleyicileriyle buluşacak olan dizi merakla bekleniyor.

Kraliyet Havayollarında çalışmaktayken bir yağmur ormanına mecburi iniş yapıp orada 6-7 sene bir kabileyle yaşadıktan sonra hafif kafayı sıyıran Nadir Abi, ayağı yerde olsun diye minibüste yatıp kalkmaktadır. Mahallenin Nadir Abi’si Hasan Kaçan’ın tüm oyuncuları aynı zamanda evi de olan bu minibüsüne doldurduğu bu eğlenceli tanıtım, şimdiden büyük ilgi gördü.


TANITIM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


***

Yapım: Tekden Film

Yapımcı: Mehmet Bozdağ

Müzik: Erhan Güleryüz

Yönetmen: Ayhan Özen

Senaryo: Hasan Kaçan, Baykut Badem, Filiz Ekinci, Ali Uğur Kaçan

Oyuncular: Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz, Cem Kılıç, Nurcan Eren, Fatih Kaçan, Özge Sezince,Yavuz Çetin, Mesut Can Tomay, Gökhan Karacık, İsmail Kavrakoğlu, Şive Şenözen, Enes Atış, Baykut Badem, Yiğit Üst, İlayda Alişan, Kerim Yağcı, Emine Sarıkaya, Sadettin Tolan, Erkan Akkoyunlu

Hikaye: Boşanmış bir ailenin büyük oğlu olan Tarık (Cem Kılıç) ve kardeşi Necdet (Mesut Can Tomay), anneleri Neriman’la (Nurcan Eren) aynı çatı altında tembel bir "bekâr aile" hayatı sürmektedirler. Tarık, büyük aşkı Hülya'nın (Tuğçe Kazaz) onu terk etmesiyle yaşadığı bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalır. Bu ayrılık yüzünden Tarık ve en az onun kadar tembel arkadaşları, hayatın gerçek yüzü ile karşı karşıya gelirken onlara ağabeylik yapan ve koruyup kollayan Nadir (Hasan Kaçan), hikayeleriyle onları hayata hazırlayacaktır.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER