ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2017 Pazar 01:22

Başkentte "Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri"

Başkentte "Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri"

Sanatçı Sayın, başrolünde oynadığı filmlerin görüntüleri eşliğinde şarkılarını seslendirdi


Sanatçı Emel Sayın, "Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri" ile Başkentli müzikseverlerle buluştu.

Sayın, ATO Congresium'daki konserde, başrolünde yer aldığı Yeşilçam filmlerinin görüntüleri eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

Tarık Akan ile başrolünü paylaştığı "Yalancı Yarim" filmiyle aynı ismi taşıyan eserle sahneye çıkan Sayın, "İntizar", "Tövbeler Tövbesi", "Senden Başka", "Rüzgar" ve "Gülizar"ın da aralarında bulunduğu şarkılarını söyledi.

Ankara'nın kendisi için ayrı anlamı olduğunu belirten Sayın, "Hayatımdaki en önemli olaylar Ankara'da başladı. Ankara'yı çok seviyorum." dedi.

Sayın, 15 filmde başrol oynadığını, bunlara nazaran şarkılarının daha çok sevildiğini ifade etti. Bu filmlerde yüz civarında şarkı seslendirdiğini dile getiren Sayın, şarkıları eleyerek başarılı bir repertuar oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi.

Seyircilerin "Elemeseydiniz, sizi sabaha kadar dinlerdik" sözleri üzerine Sayın, "100 şarkı dinler miydiniz? Son kararınız mı? Başlayalım, bir bakarsınız uzatmışız konseri." diye konuştu.

- Anılarını paylaştı

Sayın, Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Ertem Eğilmez ve Kemal Sunal ile olan anılarını da paylaştı.

"Yalancı Yarim" filminde Eğilmez'in kendisine kızması üzerine çok ağladığını ifade eden Sayın, şarkı sahnesine geçileceği zaman kendisini Tarık Akan'ın sakinleştirdiğini belirtti.

Sayın, "Tarık bana 'Bak, Emel kendini topla. Ciddi bir şey, film çekiyoruz. Bunu yapacağız. Hem bir düşünsene, şarkıyı sevdiğin adama söylüyorsun. Onun gözlerine bakarak söylüyorsun. O da sana aşık' dedi. Ben bayılmıştım." diye konuştu.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER