ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Eylül 2014 Salı 13:03

Açıkhava’da Göksel rüzgarı

Açıkhavada Göksel rüzgarı

Ünlü şarkıcı Göksel, sevilen parçalarını Açıkhava’da seslendirdi.



Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam sahnede Göksel vardı. BKM Organizasyonu ile gerçekleşen konserde Göksel konuklarını hem sesiyle hem de sahnedeki şıklığı ile büyüledi.

Gece için özel hazırlanan şık dekorunun önünde bordo tuvaletiyle sahneye çıkan Göksel ‘Gülmek İçin Yaratılmış’ parçasıyla konserine başladı. Repertuarında yeni parçalarının yanı sıra unutulmaz eserlere de yer veren başarılı sanatçı gecede “Çaresizim”, “Aşkın Yalanmış”, “Acıyor”, “Firar”, “Sabır”, “Gidemiyorum”, “ Benden Geçti Aşk”, “Sevil Neşelen”, “Dudaklarında Arzu”, “Başıma Gelenler”, “Sensiz Bensiz”, “Azize”, “Darbuka”, “Bi Seni Konuşurum”, “Rüzgar”, “Kurşuni Renkler”, “Uzaktan”, “Baksana Talihe”, “Uzun Uzun Yollar”, “Yalnız Kuş”, “Söyle Buldun Mu”, “Hasretinle Yandı Gönlüm”, ve “ Senden Başka” parçalarını seslendirdi.

ŞARKILARI KADAR SAHNEDE KIYAFETLERİYLE DE HAYRAN BIRAKTI

İlk yarıda bordo tuvaleti ile sahneye çıkan Göksel, ardından siyah derin yırtmaçlı, payetli elbisesi ile büyüledi. İkinci yarıda da şıklığıyla göz dolduran sanatçı, işlemeli lame elbisesiyle sahnedeydi.

Harbiye Açıkhava’da gerçekleşen bu keyifli akşamı “Senden Başka” parçası ile sonlandıran Göksel alkışlarla sahneden indi. Nostalji ve müzik dolu geceye doymayan İstanbullular Göksel’i alkışlarla sahneye geri çağırınca sanatçı “Uzaktan” parçası ile bis yaptı.

Konserde Göksel’i, Ayşegül Aldinç, Meltem Cumbul, Mabel Matiz, Derya Alabora, Akasya Aslıtürkmen ve Gonca Vuslateri yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.

 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER