ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Şubat 2018 Cuma 12:03

12. Ankara Kitap Fuarı açılıyor

12. Ankara Kitap Fuarı açılıyor

Bu yıl 12'ncisi düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, 16-25 Şubat'ta ATO Congresium'da gerçekleştirilecek.


Ankara Kitap Fuarı, 16 Şubat Cuma günü 12'nci kez kapılarını açacak.

Eylül Fuarcılık tarafından 16-25 Şubat 2018 tarihleri arasında ATO Congresium'da 12'ncisi gerçekleştirilecek Ankara Kitap Fuarı'na 300'ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak.

Fuarda 10 gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin de olduğu binden fazla etkinlik gerçekleştirilecek.

Ankara Sahaf Festivali ile düzenlenecek fuarda okurlar, birbirinden ilginç sahaf stantlarıyla da buluşturulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ve Avrasya Yazarlar Birliği iş birliğiyle gerçekleştirilecek 12. Ankara Kitap Fuarı'nın onur yazarı Atilla Dorsay, uluslararası konuğu ise Rus gazeteci ve bilim-kurgu roman yazarı Dmitry Glukhovsky olacak.

Fuarın 16 Şubat Cuma günü gerçekleşecek resmi açılış töreninde, Ankara’daki bazı sinema sanatçılarına teşekkür plaketi takdim edilecek.

Türkiye'nin ünlü yazarlarının imza ve söyleşi programları düzenleneceği ve 450 binin üzerine ziyaretçiye ev sahipliği yapması beklenen fuar, hafta içi öğrenci, öğretmen ve engellilere ücretsiz olacak.

Fuar, her gün 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.



KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER