ÖNE ÇIKANLAR :
KADINTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ekim 2014 Perşembe 13:17

Kışa güzel girin

Kışa güzel girin

Soğuk havalar yaklaşıyor, bedenimizi kış aylarına hazırlamak gerekiyor.


Soğuk havalar yaklaşıyor, bedenimizi kış aylarına hazırlamak gerekiyor. İşte kadınların kış mevsimine güzel ve alımlı girmelerini sağlayacak öneriler

KIŞA HAZIRLIK GÜZELLİK TAVSİYELERİ

Cildinizi olumsuz hava şartlarından koruyun

Sonbahardan kışa geçilen günlerde, vücudun her bölgesi için ayrı bir bakım uygulanması cildiniz için önemlidir. El ve ayaklarınıza nemlendiricilerle bakım uygulayın. Kış mevsimi cildi daha da kurutacağından cildiniz için maskeler,
cilt tipinize uygun gündüz ve gece kremlerini kullanmayı asla göz ardı etmeyin.

Fazla Kilolardan Kurtulun

Unutmayın kışlık giysiler kalın olduğundan sizi olduğunuzdan daha da şişman gösterecektir, bu nedenle şimdiden diyete başlamanızda yarar var. Spor yapın, yürüyün, sağlıklı beslenin ve kışa incecik girin!

Stresten uzak durun

Stres tepeden tırnağa bedeninize negatif enerji göndererek cilt hücrelerinize zarar verir. Sivilce, saç dökülmesi, yüzde görülen bozukluklar hep stres kaynaklıdır. Bu nedenle stres veren ortamlardan ve kişilerden kaçının.

Tüylerinizden epilasyon ile kurtulun

Kışın gelmesi, nasıl olsa giysilerden tenim gözükmeyecek düşüncesi sizi rehavete kaptırmasın, öncelikle kendinize saygınızdan dolayı bakımlı olun. Lazer epilasyon da kış mevsimi için ideal tüylerden kurtulma yöntemidir.

Saçlarınıza önem verin

Kadınların en önemli aksesuarlarından biri kuşkusuz saçlarıdır, muhteşem görünen saçları kim istemez ki… Yazın kuruyan ve yıpranan saçlarınıza, kışa girmeden canlandırıcı maskeye bakımlar uygulayın, böylece kışa hazır girmiş olursunuz.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER