ÖNE ÇIKANLAR :
KADINTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Aralık 2014 Perşembe 12:19

Işte 2015’in saç trendleri

Işte 2015in saç trendleri

Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ilk kuaförü olan Harun Cici, Yılbaşı gecesi doyasıya eğlenmek isteyen kadınlara yönelik çalışmalarını tamamlayarak çeşitli saçlar tasarladı.


Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ilk kuaförü olan Harun Cici, Yılbaşı gecesi doyasıya eğlenmek isteyen kadınlara yönelik çalışmalarını tamamlayarak çeşitli saçlar tasarladı. Cici, 2015’in saç trendleri için de tüyolar verdi.

Bir çok Avrupa ülkesinde sayısız ödülün sahibi olan Saç Tasarım Uzmanı Harun Cici, 2014’ü 2015’e bağlayan geceyi eğlenceli ve dolu dolu yaşamak isteyen hanımları düşünerek özel bir kreasyon hazırladı. Türkiye’nin de sayılı kadın kuaförleri arasında gösterilen Cici, 2015’te kısa saçların yeniden moda olacağını söyledi. 2015’in saçlarında doğal renklerin moda olacağını vurgulayan Cici, “Renklerde ombre veya krepe balyaj denilen, dipler koyu uçlara doğru daha açık daha naturel geçişlerle sıcak tonlar var. Moda birbirinin tekrarı gibi ama küçük nüanslarla fark ediliyor. 2015’in trendlerinde kısa saçlar, daha doğrusu asimetrik saçlar var. Renklerde çok ta değişiklik yok, sıcak tonlar var, doğal tonlar var. Doğaya dönüş dediğimiz olgu, modaya da yansımaya başladı” dedi.



“YENİ MODA: İRAN MAKYAJI”

2015’in kış aylarında daha koyu makyajların tercih edileceğinin altını çizen usta el Harun Cici, “İran makyajı olarak da bilinen bu makyaj daha çok gözleri ön plana çıkartıyor. Çalışmalarımızda koyu makyajla, gözleri ön plana çıkartıyoruz. Ama duru makyajlar oluyor. İran’dan gelen Jaleh Hanım da bize bu konuda yardımcı oluyor” diye konuştu.



YILBAŞI GECESİ İÇİN ÖNERİLER

Yılbaşı gecesi dışarıda eğlenmek isteyen hanımlar için önerilerde de bulunan Harun Cici, şöyle konuştu:

“Yılbaşı akşamı herkes, ‘yeni yılda her şey yolunda gitsin’ diye saçıyla, kostümüyle, makyajıyla enerjik bir görünüm almak için çalışır. Yılbaşı günü hem akşam yemeğine uyumlu, hem de saat 12’den sonraki eğlencelere uyumlu bir saç olması gerekiyor. Bu seneki trendimiz hem salonda kullanılabilecek asil bir saç, hem de gece eğlencesinde rahat edebileceği bir saç. Bu yıl dağınık ve salaş örgüler çok moda olacak.”








KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER