Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcısı Dilek Hanif, 12-13 Mart tarihlerinde New York’un ünlü mağazası Bergdorf Goodman’da trunk show düzenlemek üzere davet aldı.
New York’un ünlü 5. Caddesinde yer alan en lüks mağazası Bergdorf Goodman’dan davet alan Hanif, 20 parçadan oluşan Couture Koleksiyonu’nu, mağazanın ünlü müşterilerine sunacak.
1899 yılından bu yana New York’ta hizmet veren Bergdorf Goodman’da Chanel’den Giorgio Armani’ye, Gucci’den Versace’ye Yves Saint Laurent’e, John Lobb’dan Thom Browne, Bontoni, Tom Ford ve Charvet’e kadar dünyanın önde gelen markaları bulunuyor. Pek çok ünlü ismin de favori mağazası olarak dikkat çeken Bergdorf Goodman, New York’lu dört kadın arkadaşın hikayesini anlatan Sex and the City’de de gazeteci Carrie Bradshaw’ın dizide alışveriş yaptığı mağaza olarak öne çıkıyordu.
Uluslararası alanda başarısını kanıtlamış olan Dilek Hanif, Avrupa’dan sonra Amerika’da da aranılan tasarımcılar arasında yerini almak üzere çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.