ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:15

Jobs'un çöpünü karıştırdı!

Jobsun çöpünü karıştırdı!

Steve Jobs ölmeden önce onun çöplerini karıştırdı ve bakın sonunda çöplerle ne yaptı...


Steve Jobs'un iptal edilen oyuncaklarından sonra daha çok tartışılacak yeni bir Jobs heykeli yolda. XVALA tarafından yapılan heykel, çok tartışılacak bir içerikten meydana geliyor: Steve Jobs'dan çalınan çöpler!

chip.com.tr'de yer alan habere göre Los Angeles'da önümüzdeki günlerde gösterilmek üzere hazırlanan heykel, yapılan açıklamaya göre plastik porselen ve Steve Jobs ölmeden birkaç ay önce onun çöpünden alınan maddelerden geri dönüştürülen reçine ile yapılmış.

Sanatçının "Apple Beyazı" adı verdiği renge sahip heykelde gülen bir Steve Jobs'un önünde bir iPhone bulunuyor. Heykelin zemininde, yani Jobs'un bastığı yerde ise bir Apple logosu bulunuyor.

İşin ilginç yanı ise heykelin sahibi Cory Allen'in bu parçayı toplu olarak üretmeyi planlaması ve bunun için Apple'ın iznini almayacak olması. "Farklı düşün" adlı heykeller, 13 Ekim'de sergilenecek.

Sanatçı, Foxconn fabrikasındaki intiharları vurgulamak üzere "Apple Siyahı" adı verdiği bir renge sahip heykeller de sunmayı planlıyor. Bakalım bu heykeller, Apple'ın avukat ordusunun üstesinden gelip gerçekten de satışa çıkabilecek mi...
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER