ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2024 Cumartesi 17:30

İşte ilk fotoğraf

İşte ilk fotoğraf

İşte ünlü türkücü vurulduktan sonra hastanede çekilen ve basına yansıyan ilk kare.


Başbakan Erdoğan'ın Tatlıses'i ziyaretinde çekilen Anadolu Ajansı'nın servise koyduğu kareler, ünlü türkücü vurulduktan sonra basına yansıyan ilk fotoğraf!

Başbakan'la el sıkışan Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor. Başının sağ tarafına aldığı yaradan dolayı ünlü türkücünün sağ tarafı bandajlı. Sağ elini oynatabilen Tatlıses'in doktoru da hemen yanında yer alıyor. 59 yaşındaki Tatlıses'in ameliyat bölgesindeki sadelik dikkat çekiyor. Başından silahla vurulan sanatçıya ağır bir bandaj yerine sade bir bandaj takılmış. Fotoğraflarda traş olduğu görülen İbrahim Tatlıses'in biraz yorgun olduğu da göze çarpıyor.


BAŞBAKAN'DAN TATLISES'E ZİYARET

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'i, tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti. "Tatlıses'i aday gösterecek misiniz?" sorusuna ise Erdoğan, "Müracaatını şimdi aldım" dedi.

Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'ndan çıktıktan sonra, Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi'ne geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ile beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı karşıladı. Erdoğan ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da hastaneye geldi.

BAŞVURUSUNU ERDOĞAN'A YAPTI

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "İbrahim Tatlıses'i AK Parti'den aday gösterecek misiniz?" sorusu üzerine, "Ben şimdi müracaatını aldım" dedi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER