ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Nisan 2024 Cuma 05:00

Herkes bunu merak ediyor!

Herkes bunu merak ediyor!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde Memati hayranları büyük şok yaşadı.


Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 155. bölümünde Memati'nin hiç beklenmedik bir anda vurulması izleyicileri çok şaşırttı.

Nefes kesen bu bölümün ardından internet başına geçen izleyiciler sosyal paylaşım sitelerinde, facebook ve twitter üzerinden Memati’ye gelecek bölüm ne olacağını tartıştı.
Dün akşamki bölümde; Shamir'in kurduğu pusuya yakalanan ekipten Memati vurulunca Polat anında müdahale ederek yarasını dikti. Ardından İstanbul'a dönen Polat Alemdar ve adamları Memati'yi hastaneye kaldırdılar. Durumu normal olan, hatta kalkıp yürümeye bile başlayan Memati'nin dizinin son sahnesinde kalbinin durmasıyla tüm izleyiciler bir kez daha şok oldular.

Şimdi akıllardaki soru, Memati öldü mü?

İŞTE O SAHNE




SOSYAL MEDYADAN YORUMLAR

polat bence gene plan yapıyo bi kere daha yapmıştı
Toprağım adeviye dizinin başrolü,onlar ölürse yerleri zor dolar.

***

cok süper emegi geçen herkeze sonsuz teşekür ederim memati baş lütfen ölmesin

***
Bencede ölmesın memati evlecen ölme yasa

***

memati ölmesinnnnnn ROMAYI YAKARIM...!!!!

***

cakrdada öle oldu bu mematı ölurr:D pusat coşar:D

***

POLAT, MEMATİ, NİÇİN ÖLMÜYORLAR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ BİR FİKRİ OLAN VARMI . YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN DİZİYİ TAAA BAŞINDAN BELLİ SIKI TAKİPCİSİYİM .

***

Zeki Baş Memati Olmez, KurSuna efSunLu

***

polat bir laf söylemisti istihbaraccilarla konusurken meteyi bana birakin demisti bence adülde ne yaptiysa aynini yapicak galiba mematiyide öldü süsü verip temizlik yaptirabilir

***

Polat mematiyle mete isini halledecek bir plan var yada son anda kurtaracaklar mematiyi ;)

***

ama kalbi durdu,bunu geri nasıl düzeltebilirler diye düşünüyorum da,sadece 1 yol var oda şok vermeleri lazım.Ya ama bu bölüm sonundada polat hiç bişey yapmadı öyleyece kaldı.Mematinin kalbi durdu polat ta oyle bakıyo.doktor filan çağırsaydı en azından umutlandırırdı bizi :((
millet memati ölür mü sizce bence ölmez?

***


işte bu.sonunda kurtlar vadisi ekibi istenilen kaliteye bir nebze yaklaştı.çatışma sahneleri daha gerçekçiydi.vurulma sahneleri müthiş.ve dolu bir senaryoydu.1 bölümde 2 pisliğin temizlenmesi iyi bir gelişme.e artık mete var tabi.böyle devam ivme kaybetmeyelim :)

***

Bu bölümde çok güzeldi,polat ile hiç bir karakter kıyaslanmaz.memati polatın yanında olmazsa olmazlardan,inşallah çıkmaz diziden.inci o arabadan sağ çıkmazsa ne güzel olur.yeter artık birazda iyiler mutlu olsun

***

Allah aşkna memati yoksa bizde yokuz ne olur olunn

***

memati ölürse kazlı çeşmede protesto yapalım arkadaşlar! panayı,hükümeti ve rtükü boykot edelim! mematiler ölmez vatan bölünmez falan diyelim :))

***

memati bu sehir girdap gulum

Sabri gol attı, Fenerbahçe Türkiye Kupasından daha elenmedi, Memati öldü... kısacası 2012 kıyamet yılı dediler doğruymuş

ewwet twitcanlar bi haftanın başını daha yedik,binbereket gelecek hafta dileklerimle nassınız, ne kaçırdım...sahi o nede yaa Memati öldümü ?

Adam 6 dil biliyormussun yuzunde sifir ifade, dil ogrenmekten beyni akmis. Memati gibi sevinse ayni uzulse ayni mimik.








KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER