ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2024 Pazar 03:31

Hido'dan son saniye üçlüğü

Hidodan son saniye üçlüğü

NBA'de Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu takımını play-off'da yalnız bırakmamak için sakat sakat forma giyerken ne kadar değerli bir yıldız olduğunu bir kez daha kanıtladı.


Magic ile 76ers arasında oynanan play-off serisinin 4'üncü maçında tam anlamıyla Hido şov vardı. Orlando Magic'te "Bay 4'üncü Çeyrek" olarak da tanınan Hido, 76ers karşısında maçın tamamlanmasına 1.1 saniye kala kaydettiği muhteşem sayıyla takımı Magic'in salondan 84-81'lik zaferle ayrılmasını sağlayarak seriyi 2-2'ye taşıdı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

HİDO BİLETİ KESTİ

Philadelphia'nın evi Wachovia Center'da Magic maçını izlemeye gelen ve seride iki farklı üstünlük olmasını bekleyen 16 bin 464 76ers taraftarı 2 saat 34 dakika süren maçın son saniyesinde, Hido'nun basketiyle soğuk bir duş aldı.

Doğu Konferansı'nda 76ers'ın seride 2-1 üstünlüğü varken Pazartesi sabaha karşı oynanan Doğu Konferansı play-off maçında milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic deplasmanda Philadelphia'yı Türkoğlu'nun bitime 1.1 saniye kala Thaddeus Young'ın üzerinden attığı üçlükle 84-81 mağlup ederek seride durumu 2-2 yaptı.

Wachovia Center'da oynanan karşılaşmada Orlando Magic'te Dwight Howard 18 sayı, 18 ribaundluk performansı ile galibiyette önemli bir rol oynarken karşılaşmada 39:44 dakika süre alan milli basketbolcumuz Türkoğlu 17 sayı, 3 ribaundluk performansıyla mücadeleyi tamamladı. Rashard Lewis 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile Courtney Lee 15 sayı, 3 asist, 3 ribaundluk performanslarıyla galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekip Philadelphia'da Andre Iguodala'nın 11 sayı, 11 asist, 7 ribandluk performansı yeterli olmazken Andre Miller 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Thaddeus Young 15 sayı, 7 ribaund, 2 asistlik performansları ile skora katkıda bulundular.

Serinin 5. maçı Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece Orlando'da oynanacak.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER