Küçült Büyüt Yazete.com
    9 Şubat 2010 Salı ANASAYFAM YAP FAVORİLERİME EKLE İLETİŞİM KÜNYE REKLAM ARŞİV
YAZARLAR GÜNDEM POLİTİKA DÜNYA EKONOMİ YAŞAM MAGAZİN SPOR KÜLTÜR-SANAT OTO-MOTO TEKNOLOJİ EMLAK KADIN SAĞLIK FOTO GALERİ VİDEO
  ANA SAYFA  /  Gündem 22.05.2009 Cuma - 11:31  
Vadi'nin kadınları konuştu
 Vadi'nin kadınları konuştu
Serpil Tamur, Hatice Şendil, Sema Şimşek Hakkı ve Didem Taslan MEDYATİK’te Yüksel Aytuğ’a konuk oldu.

VİDEO-1

VİDEO-2

VİDEO-3

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 'Kadınları' Serpil Tamur, Hatice Şendil, Sema Şimşek Hakkı ve Didem Taslan Kanaltürk ekranlarında canlı yayınlanan MEDYATİK’te Yüksel Aytuğ’un sorularını yanıtladı…

HATİCE ŞENDİL: POLAT’LA EVLİ OLMAK ÇOK ZOR

Yüksel Aytuğ’un “Evlilik nasıl gidiyor?” sorusuna Hatice Şendil, “ Çok zor, Polat’la evli olmak inanılmaz zor. Ama zaten Ebru, başta bunu bilerek evlendi. Polat’ın dik duruşunu, hayata bakış açısını, ideolojisini bilerek evlendi. Dolayısıyla Ebru’nun evlendikten sonra Polat’ı tanıma süreci başlıyor. Tabii aşktan sebep teslimiyetçi bir tavrı var. Durumu olduğu gibi kabullendiği için tavrı bu şekilde” diye yanıt verdi.

Şendil, “Polat Alemdar'ın eşi olmak, sokakta ayrıcalık getiriyor mu? Günlük hayatta nasıl tepkiler alıyorsunuz?" sorusunu şöyle cevaplandırdı: “Bazen oluyor. Geçtiğimiz gün bir alışveriş mağazasında yanıma bir bey geldi, önünü ilikleyip 'Hoş geldiniz Hoca hanım, kayınvalideniz de bizden alışveriş ediyor, kendisi nerede?” dedi. O anda aklıma dizide Ebru Öğretmen olduğum geldi. Böyle esprili durumlarla karşılaşıyorum.”

SERPİL TAMUR: GENÇLER İYİ OLANI ÖRNEK ALSIN

"Kurtlar Vadisi'nin gençleri şiddete özendirdiği yolundaki eleştirileri nasıl karşılıyorsunuz?" sorusuna, dizide Nazife Anne'yi canlandıran Serpil Tamur'dan gelen cevap netti: “Kesinlikle katılmıyorum. Bu dizilerin, filmlerin binlerce örneği var. O zaman her kötüyü örnek mi alacağız? İyi olanı örnek alsınlar. Kurtlar Vadisi'nden önce de bu tür diziler vardı.”

Aytuğ’un “Çok değerli bir Devlet Tiyatrosu sanatçısı olduğunuzu, 50'ye yakın oyunda rol aldığınızı hatta 4 oyunu sahneye koyduğunuzu biliyoruz. Artık insanlar, dizilerde izledikleri oyuncuları tiyatro sahnesinde de görmek için tiyatroya gidiyorlar. Televizyon, tiyatrodan çaldığı itibarı iade mi ediyor?” sorusuna karşılık tecrübeli oyuncu, “Gerçekten öyle, ben aynı zamanda Afife Jale ödülleri seçici kurulundayım. Yıl boyunca her akşam bir oyun izliyorum. İstanbul’da oynanan tüm oyunları izliyorum. 47 yıl tiyatroya emek verdikten sonra bugünkü duruma tanık olmak beni çok mutlu ediyor. Bütün ömrümü tiyatroya adadım, bundan sonra da tiyatro ve televizyon devam edecek” dedi.

Yüksel Aytuğ’un “Polat’ın annesi olmak nasıl bir duygu? İnsanların size olan davranışı değişti mi? sorusuna Tamur, “Muhteşem bir duygu, tabii oldu. Sokakta elimi öpen, 'Anam!' deyip sarılan, 'Polat’ın annesi bizim de annemizdir' diyen o kadar çok kişi oldu ki… Bundan dolayı çok mutluyum. Şimdiye kadar farklı dizilerle 330’a yakın bölümde oynamışım. İlk kez bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştım” diye yanıt verdi.


VİDEO-4

VİDEO-5

VİDEO-6

SEMA ŞİMŞEK HAKKI: HER KADIN MUTLAKA ANNELİĞİ TATMALI

Hafta içi NTV'nin 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında gündeme gelen “Türkiye’de neden sperm bankası yok?” konulu tartışmaya Sema Şimşek Hakkı’nın yorumu şöyle oldu: “Her kadın dünyaya geldiğinde yumurta rezerviyle doğuyor ve her ay bu yumurtaları kaybediyor. Bir anlamda stokları tükeniyor. Eğer böyle bir durum varsa ve hayatında bir adam yoksa bence makul bir karar. Çünkü anne olmak istiyor, bundan daha doğal bir dürtü olamaz."

“Burak Hakkı ile evlisiniz ve bu birliktelik magazin camiasında örnek olarak gösteriliyor. Oysa göz önünde olan insanların ilişkilerinin çok uzun soluklu olmadığı söylenir. Sizin mutluluk reçeteniz ne?” sorusunu Hakkı, “Seçtiğimizi yaşamak. Yani bu camiada var olup, kendi kurallarımız ve düzenimiz içinde yaşıyoruz. Hep söylerim, herkes seçtiğini ve istediğini yaşar. Hem bu işi yapmak hem de kendi sınırlarımız içinde yaşamak istiyoruz ve böyle yaşıyoruz. Biz huzuru seven bir aileyiz” diye yanıtladı.

DİDEM TASLAN: İŞİN İÇİNE SEVGİ GİRİNCE DEĞER YARGILARI DEĞİŞİYOR

“Gamze, Bulut'un 'siparişiyle' Memati'nin yanına yerleştirilen ve aslında modellik yapan uçarı bir kadındı. Peki, bu kadın nasıl oldu da Memati gibi tutucu birinin gönlünü çelebildi?” sorusuna Didem Taslan, “İşin içine sevgi girince birtakım düşünceler, yargılar ve prensipler değişiyor. Demek ki Memati’nin bu maço karakterine hitap edecek ya da dengeleyecek bir yapı sergiledim ki onu etkiledim. O da 'Tamam, benim kadınım bu' dedi. Sevgi böyle bir şey” diye yanıt verdi.

Taslan, günlük hayatta karşılaştığı tepkileri de şu sözlerle anlattı: “Şapka da taksam, gözlük de taksam yolun ortasında elimdeki poşetlere sarılan insanlar oluyor. 'Memati abim hesap sorar' korkusuyla, 'Gamze yenge senin ne işin var burada?' diye hesap soranlar oluyor. Bu bambaşka bir şey ve mutluluk verici.”

Google Yahoo Facebook Twitter
Del.icio.us Digg StumbleUpon FriendFeed

  Bu Haberi Puanla
10   




  Haber yorumları (Bu habere 14 yorum var) - Bu habere yorum yaz!
fidan kucuk - 25.05.2009 16:14:32
cok guzel konustular tebrikler.safiye karahanliyida dizide gormek istiyoruz
burakcan abacı - 24.05.2009 19:15:28
gamze şımartılmış bir karakter olrak davranıyordu. ölümü iyi oldu memati yi bozuyordu.sen beni öldüremezsin falan... ebru da elif in resmini cantaya koyması cok yanlıs
HÜSEYİN ÜLKER - 23.05.2009 15:17:28
Iskender BUYUK'e katılıyorum elifin resmini öyle almak ayıp oldu biraz izleyici ebruya tam ısınamadı ama dizi deki yeni giren kadın oyuncuların hepsi gitti buda gidermi ki gamze gitti sultanda artık gözükmüyor
OZ OZ - 23.05.2009 11:01:49
EBRU KARAKTERİNİ BEĞENİYORUM. BENCE HATİCE HANIM GAYET BAŞARILI. KEŞKE GAMZE DE ÖLMESEYDİ. MEMATİNİN BAŞKA BİR YÖNÜNÜ GÖSTERİYORDU BİZE.
Iskender BUYUK - 22.05.2009 23:52:48
ebru rolunde oynayan arkadas rol yapabilir ama biz pur dikkat KVP seyrediyoruz elifin resmini alip bu hickimse diyerek yuzunu burusturup cantasina atmisti resmi KVP hayranlarinin %70 i ebruya aslan isinamadilar bunuda belirteyimmm
pinar kara - 22.05.2009 23:44:44
helal olsun gamzeye bak nasilda savundu kurtlarvadisini eee kimin sevgilisi..tam bi disi kurt gibi konustu tebrikler ama neyazik ki diziden cikti uzulduk :((
efe yilmaz - 22.05.2009 15:41:29
k.v.p. erkekleri ne kadar yakışıklıysa kadınlarıda bi okadar güzel..
yücel turan - 22.05.2009 14:33:22
Vadinin kadınları,hakikaten çok hanımefendiymişler,hepsine selamlar,saygılar.
Urfan Azeri - 22.05.2009 13:53:24
bence kurtlar vasi cok mukemmel bir dizi. Ben Azerbaycandan yaziyorum. Polatin oxsarinin cokkk yakin akrabasiyim.
gökçen çiflik - 22.05.2009 13:00:12
işte bizim vadimizin kadınları.hepside altın gibiler güzeller güzelleri.
Tüm yorumlar için tıklayın...
  Bu habere yorum yaz
Okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir, Yazete.com sorumlu değildir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar yayınlanmaz








1http://www.niot.net
2http://www.Yurthaber.com
3http://www.msntube.net
4http://www.mesken.gen.tr
5http://www.oyunlive.com
6http://www.nickler.org
7http://www.ixtanbul.com
8http://www.kanseroloji.com
9http://www.gizemliblog.org
10http://www.pesimist.org





ANA SAYFA    GÜNDEM    POLİTİKA    DÜNYA    EKONOMİ    YAŞAM    MAGAZİN    SPOR    KÜLTÜR-SANAT    OTO-MOTO    TEKNOLOJİ    EMLAK    KADIN    SAĞLIK