ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Mayıs 2024 Cuma 08:48

Çek bir daha

Çek bir daha

Çek Sport Gazetesi, Galatasaray'ın Lincoln'ü gönderip yerine Arsenal'de forma giyen Tomas Rosicky'i transfer edeceğini öne sürdü.


Milli takımdan arkadaşı olan yıldız futbolcunun transferi için devreye giren Milan Baros'un Rosicky'i Galatasaray'a gelme konusunda iknaya çalıştığı da iddia edildi

Foto Galeri için tıklayın.

Çek Sport Gazetesi, Galatasaray'ın Tomas Rosicky'i transfer edeceğini iddia etti... 'Milan Baros'un formasını giydiği Galatasaray, Rosicky'i istiyor' ifadesinin kullanıldığı haberde 'Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyun kurucu Lincoln'le kavga etti. Bu yüzden Rosicky'i almak istiyorlar. Milan Baros, milli takımdan arkadaşını ikna etmeye çalışıyor' denildi. Ancak bu transferin önünde önemli engeller bulunuyor.

Anket

Lincoln mü Rosicky mi ?

Lincoln
Rosicky
Hiçbiri




Arsen Wenger zor bırakır

Rosicky, geçirdiği sakatlık yüzünden yaklaşık 15 aydır sahalardan uzak kaldı ve Arsenal'de idmanlara ancak geçen salı günü başlayabildi.
Rosicky'nin gelecek sezondan önce futbol oynamaya başlaması da zor. Ayrıca Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger, 15 aydır futbol oynamadan ücretini alan Rosicky'i ödenen paranın karşılığını almadan bırakmak istemiyor.


G.SARAY'DA BAŞARASIZLIĞIN PERDE ARKASI

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYAL OLDU

HASAN ŞAŞ'A ÇİRKİN SALDIRI
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER