Aldırmaz: Adanaya hizmeti sürdüreceğiz
Aldırmaz: Adana’ya hizmeti sürdüreceğiz

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mahallelerarası Futbol Turnuvası final maçını izlemek ve şampiyon takıma kupayı vermek üzere Kayışlı Mahallesi’ne gitti.

Şehit Komando Onbaşı Haydar Gözel Stadyumu’nda oynanan Kayışlıspor-Yağmurspor arasındaki final karşılaşması öncesinde Kayışlı Mahallesi Muhtarı Bedri Türk, bölge mahallelerinden çok sayıda muhtar ve halk tarafından karşılanan Zihni Aldırmaz, Adanalıya hizmet etmekten vazgeçmeyeceğini söyledi.

Zihni Aldırmaz, “Final karşılaşmasına hanımların da gelmesi çok güzel. Kadınlarımızın bulunduğu yerde küfür olmaz, sevgi, barış, güzellik olur. Muhtarlarımıza, dernek başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Size hizmetten başka işim yok. Bunu da şu ana kadar yapabildiğimiz kadarıyla yaptık. Merak etmeyin buradayız ve hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Kayışlı Mahallesi Muhtarı Bedri Türk de hizmetlerinden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.
Zihni Aldırmaz daha sonra final maçını 3-2 kazanan ve turnuva şampiyonu olan Kayışlıspor’la, ikinci olan Yağmurspor oyuncularına ve teknik heyete madalya taktı. Kayışlıspor kaptanı şampiyonluk kupasını Zihni Aldırmaz’ın elinden aldı. Kupayı kaldıran oyuncular ve mahalleliler süre sevinç yaşadı.
Final karşılaşmasına Adana Büyükşehir Belediye Bandosu da eşlik etti.
 


CİHAN
Haber Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi 16:40Haber Adresi: http://www.yazete.com/gundem/aldirmaz-adanaya-hizmeti-surdurecegiz-731170.html