BBPnin İstanbul adayı Kayıhan Osmanoğlu
BBP'nin İstanbul adayı Kayıhan Osmanoğlu
Abdülhamid'in torunu Kayıhan Osmanoğlu, BBP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oluyor.

Yazete.com yazarlarından Rahmi Akbaş Eylül ayında 732. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenliklerinde 2. Abdülhamid'in torunu Kayıhan Osmanoğlu ile buluşması sonrası kaleme aldığı yazısında Osmanoğlu'nun siyasete şu an uzak durmadığını, gireceğinin sinyallerini vermişti. 

BBP Kocaeli İl Başkanlığı'nın 6'ncı Olağan Kongresi'ne katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kongre sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi başkan adayları hakkında açıklamalarda bulundu.

BBP'NİN ADAYI OSMANOĞLU

Destici, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olma konusunda adı sıkça geçen Sultan Abdülhamid Han'ın torunu Kayıhan Osmanoğlu'nun kendisinin yakın dostu olduğunu söyleyerek, henüz kesinleşen bir adaylığın söz konusu olmadığını ancak halkın bu yöndeki taleplerini görmezden gelmeyeceklerini söyledi. Destici, 'Halkın bu yöndeki taleplerini görmezden gelmeyiz' dedi.

HALKIN TALEBİNİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Parti olarak Osmanlı'ya ve onun nesline bağlı olan bir siyasi hareket olduklarını anlatan Mustafa Destici, şöyle konuştu: 'Özelde de Kayıhan Osmanoğlu ile benim bir dostluğum var. Şu an İstanbul'daki halkın böyle bir talebi var. Henüz bu konuyu biz kendisiyle oturup konuşmuş değiliz. Ama tabi ben olmayacak bir şey olarak da görmüyorum.'

 

RAHMİ AKBAŞ'IN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

Haber Tarihi: 08 Ekim 2013 Salı 08:19Haber Adresi: http://www.yazete.com/gundem/bbpnin-istanbul-adayi-kayihan-osmanoglu-692376.html