Abant Palace Hotel
Abant Palace Hotel
Yaz bitmeden tatilinizi en özel şekilde geçirin! Yazın bu sıcak günlerinde hala çalışıyorsanız kendinize biraz zaman ayırmanızın vakti geldi!

Yazete Tatil’in sizler için seçtiği oteller arasında Abant Palace Hotel de var. Serin bir tatil geçirmek isterseniz uygun fiyat seçenekleriyle Abant Gölü'ne 100 metreuzaklıkta bulunan 5 yıldızlı Abant otelini tercih edebilirsiniz. Oteldeki seçenekler ise şöyle; Kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, Türk hamamı ve SPA gibi alternatiflere ev sahipliği yapıyor. Konuk odaları, göl ve oteli çevreleyen kaliteli görünümü ile lüksü ve doğayı sevenleri yemyeşil bir orman manzarası ile baş başa bırakıyor.

Abant Palace Hotelin tüm genel özellikleri ile sıkıldığınız iş yaşamından uzak, tatili en üst seviyede yaşamak isteyenler için sakin nezih bir otel.

Zengin mutfağı ile akşam yemekleri ve sabah kahvaltıları açık büfe olup oda özellikleri tatilcilerin rahat ve konforlu bir tatil geçirmelerini sağlıyor.

Abant Palace Hotel,açık ve kapalı yüzme havuzu su kaydırağı ile eğlenceli vakit geçirmeniz için dizayn edilmiş mükemmel seçenekler sunuyor. Otel hizmetindeki aktiviteler ile eğlenceli tatil günlerinizi daha unutulmaz hale getirmek adına Basketbol, Fitness Center, Masa Tenisi, Oyun Odası, Voleybol, Bilardo, Bowling, Tenis Kortu konseptleriyle de karşınızda oluyor.

Abant Palace Hotel, çocuklarınızın da mutluluğunu düşünerek minik tatilcilere sunduğu alanlarla tatilcilerin hayalini kurduğu bir otel.

Yazete Tatil, yaz bitmeden sizlere kaliteli hizmet sunan ve uygun fiyat aralığında olan en seçkin otelleri karşınıza çıkartmaya devam edecek. Yaz bitmeden seçiminizi yapın!

Web Ajansı

Şeyda Çakır

Seyda.cakir@webajansi.com.tr


yazete.com
Haber Tarihi: 23 Ağustos 2013 Cuma 14:22Haber Adresi: http://www.yazete.com/tatil/abant-palace-hotel-667368.html