TRTye renk katacak!
TRT'ye renk katacak!
Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yepyeni bir drama dizisi daha başlıyor...

Kuzey Güney'de Güney karakterini canlandıran Buğra Gülsoy bu kez Eski Hikaye adlı dizide başrolü tek başına canlandıracak. 

Adı ilk önce 'Mülksüzler' olarak belirlenen ancak daha sonra 'Eski Hikaye' olarak değiştirilen dizinin oyuncu kadrosunda, Kuzey Güney'in Güney'i olarak hafızalara kazınan Buğra Gülsoy rol alacak.

Eski Hikaye, 6 Mantı, Süper Dadı ve Kaba Kurgu gibi TRT’deki başarılı yapımlarıyla tanınan ARC Film tarafından hazırlanıyor. Senaristi, Mor Menekşeler dizisinin senaristi olarak da tanıdığımız yazar Levent Cantek. Evlerden Biri, Canan, Es-Es gibi çeşitli dizilerin yönetmenliğini yapan Bahadır İnce ise Eski Hikaye’nin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Dizinin yapımcısı Fatih Enes Ömeroğlu intikam, adalet ve cezalandırma kavramlarının sorgulandığı bir işe imza attıklarını, ana karakter Mete’nin, ‘‘Adalet, cezalandırma ile eş anlamlı mıdır ya da arasındaki fark nedir?’’ gibi sorularla bu farkı idrak etmesinin yani kısaca iyileşmesinin hikayesini anlatacaklarını belirtti: ‘’Sadece bu temanın bile Eski Hikaye’yi daha önce seyrettiğimiz dizi filmlerden tamamıyla farklı bir kulvara sokacağını düşünüyoruz. İddialı bir önermemiz var ve bunun iddialı bir dizi için ilk şart olduğuna inanıyoruz.’’

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Buğra Gülsoy, Funda Eryiğit, Murat Daltaban, Damla Debre, Tuğçe Kumral, Sermet Yeşil, Ali Barkın, Uraz Kaygılaroğlu, Osman Alkaş, Tayfun Erarslan, Ferda Işıl, Songül Sevdik, Sinan Demirer, Diren Polatoğulları, Mehmet Esen, Sedef Akalın.

BİR İNTİKAM HİKAYESİ

Dizi aşkla örülü bir intikam hikâyesini anlatacak. Mete'nin (Buğra Gülsoy) hayattaki tek akrabası olan dayısının intikamını almak üzere giriştiği uğraşın hikayesi gibi görünse de aslında kahramanın geçirdiği değişim anlatılacak...

Haber Tarihi: 13 Ağustos 2013 Salı 23:52Haber Adresi: http://www.yazete.com/medya/trtye-renk-katacak-662560.html