Dilara Kaya, Güre Belediyesine geçti
Dilara Kaya, Güre Belediyesi’ne geçti
BALIKESİR (CİHAN)- Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) temsilcilerinden Güre Belediyesi, Galatasaray Spor Kulübü’nde forma giyen Dilara Kaya’yı renklerine bağladı.
    Kadınlar İkinci Ligi A Grubu’nda yer alan ve 6 galibiyetle beşinci sırada bulanan Güre Belediyesi kadrosunu Galatasaray Spor Kulübü’nde forma giyen Dilara Kaya’yı transfer ederek güçlendirdi.
    Antrenör Ekin Baş, bu transfer ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Gelecek vaat eden genç bir oyuncuyla daha anlaştık. Dilara dahil kadromdaki Aysu Keskin, Nihan Demirkol, Rana Derin, Gülnur Sandallıoğlu gibi genç oyuncularla çalışmaktan çok mutluyum.'' diyerek, şunları söyledi:
    ''Dilara’nın transferinde bize her konuda yardımcı olan Galatasaray Basketbol Şubesi Sportif Direktörü Murat Tümer'e, Galatasaray Kadın Takımı ve Milli Takım Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu'na ve Galatasaray Kadın Basketbol Takım Menajeri Müge Erdem'e çok teşekkür ederim.”
CİHAN
Haber Tarihi: 22 Aralık 2011 Perşembe 19:24Haber Adresi: http://www.yazete.com/ajans/dilara-kaya-gure-belediyesine-gecti-383792.html