ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2012 Perşembe 16:37

Zekeriya Beyaz'dan tuhaf fetva

Zekeriya Beyazdan tuhaf fetva

Ulusal Kanal'da bir programa katılan ünlü İlahiyatçı Zekeriya Beyaz referandumda "evet" diyenleri Allah'ın cezalandıracağını iddia etti.


Son olarak kurbanla ilgili yapmış olduğu açıklamalarla gündeme gelen İlahiyatçı Zekeriya Beyaz gündeme ilişkin tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

KURTULUŞ REÇETESİ

Geçtiğimiz dönem büyükşehir başkanlığına aday olup kazanamayan Zekeriya Beyaz, Ulusal Kanal'da katıldığı programda hükümete yönelik sert eleştirilerde bulundu. AK Parti 'ye karşı çıkmadıkları gerekçesiyle CHP ve MHP 'ye yüklenen Beyaz, kurtuluş reçetesi olarakta 29 Ekim ve 10 Kasım harekatlarını gösterdi.

"İSTERLERSE YÜZDE 90 ALIRLAR"

Gelecekte siyaset dünyasında yaşanacaklarla ilgili öngörülerde bulunan Zekeriya Beyaz, "Şimdiden söylüyorum, Recep Tayyip Erdoğan anayasanın kabulünü referanduma götürecek. İsterlerse yüzde 70, 80 hatta 90 ile alabilirler" dedi.

"EY AKP'LİLER SİZİ NE NAMAZ NE DE ORUÇ KURTARIR"

Başkanlık sisteminin Türkiye'yi savaşa sürükleyeceğini belirten ünlü ilahiyatçı, buna evet diyeceklere fetva vererek şu ifadeleri kullandı: "Buna evet diyenler Allah katında en büyük cezaya çarpılırlar. O zaman da ey AKP'liler sizi ne namazınız kurtarır ne de orucunuz."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER