ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ekim 2014 Pazartesi 10:39

Zehir tacirlerine tutuklama

Zehir tacirlerine tutuklama

Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kayseri polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı. Yakalananların arasında Afgan ve İran uyruklu şahıslarda bulunuyor. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde tacirlerine yönelik üç ayrı operasyon yaptı. Yapılan çalışmada R.Y., C.Ç., B.A., R.H., A.D. ve D.A'ya uyuşturucu sattıkları belirlenen Afgan İ.A. ve İranlı A.F. ile Türk Ö.B. ve M.Y. gözaltın alındı. İ.A., A.F., M.Y. 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kayseri-Malatya karayolu üzerinde yapılan uygulama sırasında Konya plakalı otobüste yolcu olarak bulunan S.D.'nin bagajdaki valizinde 18 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi. S.D.’de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aynı noktada yapılan başka bir operasyonda ise, Niğde plakalı bir otomobilde toplam 32 adet satışa hazır paketlerde 60 gram esrar maddesi bulundu. Otomobildeki M.Y. ile E.A. da 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER