ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2014 Çarşamba 16:28

Zaman Gazetesi'ni toplayan belediye işçileri kamerada


İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde bir çok Zaman Gazetesi abonesi gazetelerine ulaşamadı. Sabah erken saatlerde abonelerin kapısına bırakılan gazeteler belediyeye bağlı temizlik işçileri tarafından toplandı. Konuyla ilgili dağıtım şirketine bir çok şikayet gelirken elde edilen kamera görüntüsünde belediye işçilerinin gazeteleri toplaması dikkat çekti.

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde bazı Zaman Gazetesi aboneleri gazetelerine ulaşamadı. Konuyla ilgili çok sayıda şikayet telefonu aldıklarını ifade eden dağıtım şirketi yetkilileri, abonelerden gazetenin ulaşmadığına dair bilgiler verildiğini belirtti. Gazetenin sabah erken saatlerde dağıtılmaya başladığını belirten dağıtım yetkilileri gazetelerin başkaları tarafından alınmış olabileceğini söyledi. Öte yandan gazetelerin kaybolması ile ilgili güvenlik kamerası görüntüsü elde edildi. Güvenlik kamerası görüntüsünde ellerinde birçok gazete olan iki temizlik işçisinin işyerine bırakılan gazeteyi alarak uzaklaşması dikkat çekti.

Bir başka iş yerine ait güvenlik kamerasında ise, bir kişi sabah saatlerinde bazı işyerlerinin önünden gazeteleri toplayarak bölgeden uzaklaşıyor.

Zeytinburnu Belediyesi'nde yapılan açıklamada ise Zaman Gazetesi'nin kapılardan toplanmasıyla ilgili belediyenin vermiş olduğu bir emir ve karar olmadığını belirten Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Saka, "Bahsettiğiniz iddia ve görüntüleri araştıracağım. Gereken yapılacaktır." şeklinde konuştu.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER