ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Nisan 2018 Çarşamba 08:54

YSK Başkanı: Seçim takvimi birkaç gün içinde yayınlanacak

YSK Başkanı: Seçim takvimi birkaç gün içinde yayınlanacak

YSK Başkanı Güven: "Seçim takvimine ilişkin hazırlıklarımız devam ediyor. Birkaç gün içerisinde yayınlamaya düşünüyoruz. Biz de en az sizin kadar sabırsızız. Bizim de taşra teşkilatımız hazırlık yapacak. Siyasi partiler hazırlık yapacaklar. Bir an önce çıkması için elimizden geleni yapıyoruz"


Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Seçim takvimine ilişkin hazırlıklarımız devam ediyor. Birkaç gün içerisinde yayınlamaya düşünüyoruz. Biz de en az sizin kadar sabırsızız. Bizim de taşra teşkilatımız hazırlık yapacak. Siyasi partiler hazırlık yapacak. Bir an önce çıkması için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Güven, YSK önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, uyum yasalarının meclisten geçtiğini, ancak Resmi Gazete'de henüz yayımlanmadığını belirtti.

Meclisten geçen yasanın Resmi Gazete'de yayımlanmasını beklediklerine işaret eden Güven, "Seçim takvimine ilişkin hazırlıklarımız devam ediyor. Birkaç gün içinde yayınlamaya düşünüyoruz. Biz de en az sizin kadar sabırsızız. Bizim de taşra teşkilatımız hazırlık yapacak. Siyasi partiler hazırlık yapacaklar. Bir an önce çıkması için elimizden geleni yapıyoruz." ifadesini kullandı.

Bir basın mensubunun bugünkü toplantıda hangi konuların konuşulacağını sorması üzerine Güven, "Bundan sonra gündem dolu." cevabını verdi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER