ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Kasım 2014 Pazartesi 07:34

Yozgat'ta kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Yozgatta kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Karaveli köyü yakınlarında, yolcu otobüsünün pancar yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.


Kaza, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Adana - Mersin istikametinden Samsun'a gitmekte olan Mustafa Akyasan (47) yönetimindeki 55 H 3700 plakalı yolcu otobüsü, Karaveli köyü yakınlarında motoru arıza yapan park halindeki pancar yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada Şeyminur Aslantaş (50) olay yerinde hayatını kaybetti. Tuğba Kayalı (20), Neslihan Arslan (21), Serpil Uncu (57), Çetin Şener (20) ve Suat Uncu (76) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Ambulansı tarafından Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi alıtına alındı. Yolculardan Çetin Şener’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Otobüsün ikinci kaptanı İbrahim Şahin, arıza yapan kamyonun arkasında herhangi bir uyarıcı levha olmadığını ve bu şekilde bir aracın gece yol kenarına park edilmemesi gerektiğini belirterek kamyon şoförüne tepki gösterdi. Otobüs şöförü Mustafa Akyasan da kamyonun öyle park edilmemesi gerektiğini, kamyonun arka ışık donanımının olmadığını söyledi.

Kaza yapan otobüste bulunan diğer yolcular firma tarafından ayarlanan başka bir otobüs gelinceye kadar Karaveli Jandarma Karakolu'na götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER