ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Eylül 2014 Perşembe 09:55

Yolcular isyan etti!

Yolcular isyan etti!

İETT otobüsleri ile yolcular arasındaki sorunlar gün geçtikçe büyüyor. Yolcular isyanı sorunlara çözüm bulunmadıkça daha da artıyor.


 

Naime Gündüz-Yazete.com

Mecidiyeköy'den hareket eden 522 nolu Alemdağ-Çıksalın özel halk otobüsünün millet bahçesi durağından itibaren normal güzergahıın dışından gitmesine yolcular isyan etti.

34 EE 8912 plakalı C-054 kodlu araçta sabah olay çıktı. Boğaziçi Köprüsü durağından sonraki dört durakta inmek isteyen yolcuların duraklarının güzergahından gtimediğini belirten yolcular, şoföre tepki gösterdi.

İsmini vermek istemeyen bir yolcu 4 durakta durmadan geçti gitti. Bu durakta bulunan vatandaşlara haksızlık olmuyor mu? Zaten o yolda yoğunluk var evet ama trafik yoğun akıcı ilerliyor." dedi.

Kısıklı caddesindeki trafiğe girmemek için telefonla kendisine talimat geldiğini emirleri uyguladığını savunan otobüs şoförüne vatandaşlar tepki gösterdi. Şoför tepkiler üzerine otobüsü Bulgurlu kavşağında durdurdu.

Yolcuların otobüsü boşaltmasından sonra yoluna devam etti. Birçok kez bu olayın yaşandığını İETT yetkililerini konuya duyarsız kaydığını iddia eden vatandaşlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuya çözüm getirmesini istedi.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER