ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2014 Pazar 07:26

Yok böyle kaza!

Yok böyle kaza!

Gürültüyle yataklarından fırlayan ve deprem olduğunu sanan bina sakinleri ise korkuyla kendilerini dışarı attı.


Kağıthane’de dik sokaktan inmeye çalışan kamyon kayarak apartmana çarptı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, Çağlayan Mahallesi Taşocağı Caddesi Köknar Sokak’ta saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Erdal Tavşan (31), kullandığı 34 PCH 66 plakalı kamyonla Köknar Sokak’tan rampa aşağı Taşocağı’na doğru inmeye çalıştı. Sokağın çok dik olması sebebiyle kamyon kayarak kontrolden çıktı. Kamyon, 9 numarada bulunan apartmana çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle apartmanın su borusu da patladı. Patlayan borudan akan su metrelerce yukarı fışkırdı.

Gürültü üzerine yataklarından fırlayan bina sakinleri dışarı çıktıklarında kazayla karşılaştı. Sürücünün araçta sıkıştığını gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin çalışmasıyla sürücü Erdal Tavşan sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa konuldu. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Tavşan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kamyonun çarptığı dairede ikamet eden Adem Göçmen, kaza esnasında uyuduklarını ve büyük bir gürültüyle yataklarından fırladıklarını aktardı. Deprem olduğunu zannettiklerini ifade eden Göçmen, dışarı çıktıklarında ise kazayla karşılaştıklarını söyledi. Sürücünün birkaç kez acıdan bayıldığını belirten Göçmen su vererek yardım etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Göçmen dairenin içerisinde ise büyük bir hasarın oluşmadığı bilgisini verdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza yapan kamyon ise itfaiyenin uzun çalışması sonucu olay yerinden kaldırıldı.
















KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER