ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2013 Perşembe 09:12

Yılmaz Özdil: Uğur Dündar İstanbul'u alır

Yılmaz Özdil: Uğur Dündar İstanbulu alır

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, Uğur Dündar'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması halinde kesin kazanacağını ileri sürdü.


Hürriyet gazetesinde iktidarı eleştirdiği yazılarla gündeme gelen Yılmaz Özdil, Sözcü gazetesine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdil, 2014 yerel seçimleriyle ilgili iddialı bir çıkış yaparak Uğur Dündar'ın İstanbul'a adaylığını koyması halinde kazacağını iddia etti.

"UĞUR DÜNDAR ADAY OLSA KAZANIR"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün adaylığıyla ilgili konuşmak istemediğini belirten Özdil, "Şuanda mevcut adaylar üzerinden konuşmak istemiyorum. Samimi duygumu sorucak olursan Uğur Dündar aday olsa İstanbul'u kesin kazanır. Çıkarılacak adayın ismi, kişiliği, karakteri partinin önüne geçecek. Bu seçim böyle bir seçim olacak" dedi.

'KİTABIMI EN ÇOK AKP'LİLER OKUYOR'

Yılmaz Özdil yeni çıkan kitabını en çok AKP'lilerin okuduğunu belirterek, "En çok AKP'lilerin okumasını arzulamıştım. Bu amaca ulaştığını görüyorum. Kitabı okuyup yorumlarıyla bana dönen insanlar var. Gelen tepkiler AKP'den kaçış olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER