ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Aralık 2014 Pazar 09:57

Yıldız tornavida ve oksijenle bankamatik soydular

Yıldız tornavida ve oksijenle bankamatik soydular

Ankara’da bir bankanın bankamatiğini hedef alan kimliği belirsiz 2 şahıs, yıldız tornavida ve oksijen kullanarak bankamatiği soydu.


Ankara’da bir bankanın bankamatiğini hedef alan kimliği belirsiz 2 şahıs, yıldız tornavida ve oksijen kullanarak bankamatiği soydu. Bankamatikten yüklü miktarda para alan hırsızlar kayıplara karıştı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Çayyolu 8. Cadde üzerinde meydana geldi. Alarmı çalan bankamatiği kontrole gelen polis ekipleri, içindeki paraların alındığını tespit etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Delil araştırması yapan ekipler banka görevlilerine durumu haber verdi. Yapılan incelemelerde bankanın kamera görüntülerine yansıyan 2 kişinin bankamatiği arka taraftan soydukları ve soygunda yıldız tornavida ile oksijen kullandıkları belirlendi.

Bankamatiğin arka kısmını açmayı başaran hırsızlar, kasa bölümünde bulunan beşer bölümlük 2 kasadan birini söküp alırken diğeri polisin gelmesi üzerine sökmeden olay yerinde bıraktı. Kamera görüntülerine yakalanmak istemeyen hırsızlar, olay esnasında güvenlik kameralarının yönünü de değiştirmeyi ihmal etmedi. Polis konuyla ilgili inceleme başlatırken, iddiaya göre bankamatiğin daha önce de duvarı delinerek soyulmaya çalışıldığı ancak girişimin başarısız kaldığı öğrenildi.

























KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER