ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ocak 2014 Cuma 16:58

Yiğit Bulut'tan çarpıcı tespit!

Yiğit Buluttan çarpıcı tespit!

Başbakan Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan bomba iddia: "Fiziki ortadan kaldırmalar olabilir"


TÜMSİAD İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilen “Ayın Konuğu” programının bu ay ki konuğu Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut oldu.

İstanbul Şubesi konferans salonunda gerçekleşen programa TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜMSİAD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri çok sayıda TÜMSİAD üyesi katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal Yiğit Bulut’u aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, TÜMSİAD`ın 17 Aralık sonrası yaşanan ekonomik süreçten rahatsız olduğunu, bununla birlikte hükümetin bu süreci güçlenerek atlatacağı konusunda umutlu ve ümitvar olduklarını ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan sizlere selam getirdim diyerek sözlerine başlayan Yiğit Bulut ;Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde en yoğun saldırıları altında olduğunu vurgulayarak “Daha önce böyle saldırılar yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti tarihine bakarsanız dış güçlerin aynı oyunları daha öncede oynadı. Bu ülkede başbakan asıldı, sadrazam kellesi alındı, Osmanlı padişahı boğuldu. Çünkü arkasında duracak bir millet yoktu. Ama en büyük yanılgıları şu: Ne 1960, ne 1980 değil. Yıl 2014 ve Türk halkı başbakanına uzanan eli kökünden kesecek hale geldi” dedi.

MENDERES’E YAPILAN ERDOĞAN’A YAPILMAK İSTENİYOR

Sözlerini “Zor günler geçiriyoruz. Aktörler 1960,1980 yılındaki aynı aktörler. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri tam bağımsızlığa en fazla bu hükümet döneminde yaklaştı. Gezi olayları,17 Aralık darbe girişimi bu bağımsızlık savaşının parçası. Bu aktörler 1960 yılında Menderes’i “Yeter Söz Milletin” dediği için astı. Bugünde Sayın Başbakana aynısı yapılmak isteniyor” şeklinde sürdürdü.

5000 KİŞİ 76 MİLYONU KÖLE GİBİ YILLARCA SÖMÜRDÜ

Medya, finans sistemi ve sermayenin ülkeyi 2003 yılına kadar Bermuda şeytan üçgeni gibi kuşattığını ifade eden Yiğit Bulut “Türkiye’de faizden kazanan 5000 kişidir. Bunlar 2003 yılına kadar bütçenin yarısını almaya alışmışlardı.76 milyon köle gibi çalışıp bu 5000 kişiye 70 katrilyon faiz ödüyordu. Başbakan buna dur dediği için hedef oluyor” dedi.

YA MİLLET KAZANACAK YA KÜRESEL İRADE

Ülkede yıllardır yaşananların kaynağının küresel irade ve yerli taşeronları olduğunu açıklayan yiğit Bulut sözlerini “Eğer milletin sırtındaki bu kayayı kaldırıp atamazsak ne TÜMSİAD kalır, ne okula başörtülü giden kız kalır nede inancını özgürce yaşayabilen kalır. Her yerde tankları yürütürler. Bu mücadeleyi ya milli irade kazanacak ya da küresel irade ve içerideki yerleşik taşeronları kazanacak” şeklinde sürdürdü.

FİZİKİ ORTADAN KALDIRMALAR OLABİLİR

Yiğit Bulut bu saldırıların 15 ay daha süreceğini ifade ederek şer odaklarının fiziki ortadan kaldırma dahil, finansal manipülasyon, sosyal manipülasyon, sokak olayları. gibi her türlü oyunu sahneye sürebileceğini açıkladı.

BAŞBAKAN’IN KEFENLE BEKLEDİĞİ GECELER OLDU

Başbakan’ın gecelerce kefen giyerek beklediğini söyleyen Yiğit Bulut “Kefeni giymeden adımlar atılamıyor. Daha önceden kefenini giyen birisi çıkmadığından dolayı bu yerleşik düzen yıkılamadı. Şimdi yerleşik düzene dur diyen birisi var.O da Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.
Yoğun alkış eşliğinde sözlerini “Bu halkın böğründen, bu halkın bedeninin üstünden, bu halkın cebinden, bu halkın maneviyatından bu pis elleri söküp atmak gerekiyor. Bu yolda hep birlikte büyük şeyler yapabileceğimize inanıyorum” diyerek tamamlayan Yiğit Bulut TÜMSİAD camiasına duruşlarından dolayı teşekkür etti.

Program sonunda TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, Yiğit Bulut’a plaket takdim etti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER