ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Mart 2014 Perşembe 12:47

Yazıcıoğlu neden öldürüldü?

Yazıcıoğlu neden öldürüldü?

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Milli İrade" konulu konferansa katılan Yiğit Bulut çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Bulut, AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Milli İrade" konulu konferansta, Türkiye'nin küresel ve yerel işbirlikçilerin saldırısı altında olduğunu söyledi. Türkiye'ye şimdi yapılmak istenen saldırının geçmişte yapılan saldırılar kadar büyük olduğunu ifade eden Bulut, "Çünkü karşımızda birleşik bir koalisyon var. Bunlar bir araya gelmişler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin seçilmiş başbakanını boğmak için bir aradalar. Bu kadar açık ve net" şeklinde konuştu.


Bulut, ülke için çaba sarf etmeyenlerin halkın seçtiği başbakana açıkça savaş ilan ettiğini belirtti. Türkiye'de 30 yıl kızların başörtüsü ile okula gidemediğini dile getiren Bulut, "Bu ülkede bu yerleşik düzen uydurduğu yalanlarla devletle milleti, milletle hükümetleri, askeriyle milleti hep birbirinden ayırdı" ifadelerini kullandı. Yerleşik düzenin irtica ve bölücülük diye 2 büyük yalan uydurduğunu ve ülkenin bu yalanlarla uğraştığı esnada yerleşik düzenin de faiz yoluyla devleti sömürdüğünü vurgulayan Bulut, "Bu yalan artık yıkılacak. Bu ülkede ne şerait ne bölücülük ne herhangi bir tehlike yoktur, tek bir tehlike vardır, ülkenin kanını emen yerleşik paralel düzen" dedi.

Bulut, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. kuruluş yılında, ya tam bağımsız bir ülke olacağını ya da yerleşik düzenin kölesi olarak yaşamaya devam edeceğini belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerleşik düzene "efendim" demediği için linç edilmeye çalışıldığını dile getiren Bulut, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 1933-2003 yılları arasında (Menderes ve Erbakan dönemi hariç) soyuldu. Yerleşik düzen hiçbir iktidarın 10 yıldan fazla gitmesine izin vermedi. Neden? Çünkü kendisinin esas iktidar olduğunu düşünüyor" şeklinde konuştu.


 "Yazıcıoğlu, Kosova'daki faaliyetleri yüzünden öldürüldü"

Türkiye üzerinde oynan oyunların farkına varılması gerektiğini vurgulayan Bulut, şunları kaydetti: "Her dönemde bu oyun oynandı. Sadece hükümetlere değil. Muhsin Yazıcıoğlu benim iyi dostumdu. Muhsin Yazıcıoğlu niye öldürüldü biliyor musunuz? Çok açık söylüyorum, kendi fikrim, Muhsin Yazıcıoğlu Kosova'daki faaliyetleri yüzünden öldürüldü.

Kosova'nın bağımsızlığı için çalışan bir teşkilatın lideriydi. Kosova'nın bağımsızlığı için çok uğraştı. İç siyasetle hiç alakası yok. Kosova'nın bağımsız kalmaması için hangi devletler neler yaptı. Bunu geriye dönük araştırarak bakın. Şimdi bugün aynı yolda can veren, bu yolda feda olan Musin Yazıcıoğlu'nu getiriyorlar, aynı yolda kefen giyen Recep Tayyip Erdoğan'a bağlıyorlar. Bunlar bu kadar alçak. Hayatımda çok komplo gördüm ama komplo kurmanın da bir kalitesi vardır. Bu kadar adice bir iddianın dillendirildiğini daha önce görmedim. Bu ülke için çok şehit verdik. Bu yerleşik düzen kimi istemiyorsa onun kellesini aldı. Hangi siyasi parti olduğu önemli değil."

Bulut, çözüm sürecine de değinerek, çözüm süreci sayesinde Türkiye'nin Misak-ı Mili sınırlarına doğru gittiğini ve Türkiye'nin dik durması gerektiğini vurgulayarak, "Türkiye dik duramazsa Ortadoğu'daki Müslümanları katlederler, Balkanlar'da 200 bin Bosnalıyı yeniden katlederler, Orta Asya'yı, Afrika'yı katlederler. Bunu artık herkesin görmesi lazım. 1900'lerin başında ayırdıkları o kafayla gövdenin birleşerek ayağa kalkması gerekiyor" diye konuştu.

Türkiye'nin artık kendi savunma sanayisini ürettiğini, kendi uydusunu üretmek üzere çalıştığını dile getiren Bulut, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'nin üretmesini desteklediği için sevilmediğini söyledi. Bulut, Türkiye'nin 1 Nisan'dan sonra yeni döneme gireceğini aktararak, şöyle devam etti: "Herkesin haddini bildiği, seçilmişlerin ülkeyi tam olarak yönettiği, halkın iradesinin yansıdığı ve esas olduğu bir Türkiye kuracağız. Büyük, üreten, coğrafyasında ayağa kalkmış, Osmanlı demekten utanmayan. Türkiye Cumhuriyeti ya tam bağımsız olacak ya 100 yıl daha bu yerleşik düzen tarafından yönetilecek. Bunun kararını çok kısa bir süre içinde vereceğiz."

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER