ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Nisan 2014 Perşembe 14:02

Yardım götürdüğü evin önünde kalp krizi geçirdi

Yardım götürdüğü evin önünde kalp krizi geçirdi


Suluova ilçesinde gıda yardımı götürdüğü evin önünde kalp krizi geçiren kişi, hayatını kaybetti.
Emekli ve 3 çocuk babası Lütfü Esen (60), Hürriyet Mahallesi Atlılar Sokak'ta gıda yardımı götürdüğü evin kapısında fenalaştı. Yardım götürdüğü S.Ç'nin çığlıkları üzerine durumu fark eden komşular 112 Acil servisten yardım istedi.
Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri ve 112 Acil Servis ekibi yaptığı incelemede, Esen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre Esen'in kalp krizinden öldüğü ifade edilirken, kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceği belirtildi.
Olay yerinden belediye cenaze aracı ile alınan Lütfü Esen'in cenazesi, götürüldüğü Suluova Devlet Hastanesi morgundan otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Yardım paketlerini göstererek Esen'in ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirten ihtiyaç sahibi ailenin oğlu M.Ç. (27), annesi S.Ç. ve ruhsal rahatsızlığı bulunan ablası M.Ç, (31) ile yaşadıklarını, Lütfü Esen'in zaman zaman başkalarının verdiği ve kendisinin aldığı yardımları, evlerine getirdiğini anlattı.
Esen'in çocuklarının evli olduğu ve ilçe dışında yaşadıkları, eşinin de bir süredir çocuklarının yanında kaldığı öğrenildi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER