ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2014 Salı 20:34

Yangının neden çıktığı belli oldu

Yangının neden çıktığı belli oldu

Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kazanın nasıl gerçekleştiğine dair inceleme ve araştırmaların başlattı.


Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kazanın nasıl gerçekleştiğine dair inceleme ve araştırmaların başlatıldığı belirtilerek, "Ama birinci önceliğimiz içerideki çalışanlarımızın bir an önce sağ salim kurtarılması sevenlerine, ailelerine ve bizlere kavuşturulması yönündedir" ifadelerine yer verildi.

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş'den yapılan açıklamada, Soma'daki kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonucu elim bir kaza yaşandığı belirtilerek, açıklamada şunlar kaydedildi:

"Alınan en yüksek ve sürekli denetim altında olan tedbirlere rağmen yaşanan kaza sonrasında anında müdahale gerçekleştirilmiştir. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair inceleme ve araştırmalar başlatılmıştır ama birinci önceliğimiz içerideki çalışanlarımızın bir an önce sağ salim kurtarılması sevenlerine, ailelerine ve bizlere kavuşturulması yönündedir. Yaşanan tüm gelişmeler an be an kamuoyu ile tarafımızdan paylaşılacaktır. Bu elim kazada ne yazık ki hayatını kaybeden çalışanlarımız olmuştur. Vefat eden çalışanlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz."
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER