ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Haziran 2014 Pazartesi 20:29

Yağmur İstanbul'u felç etti!

Yağmur İstanbulu felç etti!

İstanbullular şiddetli yağış nedeniyle zor anlar yaşadı.


İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ev, işyeri ve yolları su bastı, trafik durma noktasına geldi. Bayrampaşa ve çevresinde 15 dakika yağan dolu ve sağanak yağmur su baskınlarına neden oldu. Alışveriş Merkezi’ne girişteki altgeçit suyla dolunca bir kamyonet, bir servis minibüsü ve bir motosiklet suya gömüldü. Servis minibüsündeki 4 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Saat 17.30 sıralarında başlayan sağanak yağmur ve dolu, Alışveriş Merkezi’nin Kocatepe Mahallesi tarafındaki girişinde bulunan alt geçidi 15 dakikada yaklaşık 1.5 metrelik suyla doldurdu. Bu sırada alt geçitte bulunan bir servis minibüsü ile bir kamyonet suya gömüldü. Kamyonetin şoförü kendi çabalarıyla aracından çıkarken, servis minibüsündeki 4 kişi mahsur kaldı. Bu sırada bir motosikletli de girdiği sudan motosikletini bırakarak çıkmak zorunda kaldı.
İtfaiye ekipleri sıkışan trafik yüzünden yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine ulaşabildi. İtfaiyeciler kamyonla suyun içine girerek minibüstekileri kurtardı. Vatandaşlar, aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelerin yaşandığı kurtarma operasyonu cep telefonlarıyla saniye saniye kaydetti.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER