ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2014 Pazar 08:46

Yağmur altında kalp masajı yapılan kazazede kurtarılamadı

Yağmur altında kalp masajı yapılan kazazede kurtarılamadı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan vatandaş bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Yağmur altında yaralıyı kurtarmak için sağlık ekipleri kalp masajı yaptı. Babasının kurtarılmasını isteyen oğlu ise gözyaşlarına boğuldu.

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Çankaya’da bulunan Cezayir Caddesi ile Holzmeister Caddesinin kesiştiği noktada gerçekleşti. İddiaya göre 06 EY 820 plakalı bir bayan sürücünün kullandığı otomobil, içinde 3 kişinin bulunduğu 06 EK 526 plakalı başka bir araçla çarpıştı.

Çarpmanın şiddetiyle sürüklenip yan yatan 06 EK 526 plakalı otomobilde bulunan Doğan Aktaş ağır yaralanıp otomobilinde sıkıştı. Diğer araçta bulunan bayan sürücü ise başından yaralandı. Kaza sonrası olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Aktaş’a 112 ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Durumu ağır olan Aktaş’a yağmur altında uzun süre kalp masajı yapıldı ancak çabalar sonuç vermedi. Yaralı vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta kendisiyle bulunan oğlu ise gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre trafik ışıklarının olmadığı noktada daha önce de birçok kaza meydana geldi. Cenaze, bir süre sonra savcı raporu için ambulansa alınıp hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.










KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER