ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Kasım 2014 Cuma 13:44

Vinç operatörü ölümden döndü

Vinç operatörü ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir inşaata demir indiren vinç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Vinç operatörü atlayarak canını zor kurtarırken, yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.


Olay Eski Ankara Caddesi Orhaniye Işıklı Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Kemal Doyan yönetimindeki 16-02-08-030 plakalı vinç, üzerindeki inşaat demirlerini Orhaniye Işıklı Kavşağı mevkii Eski Ankara Caddesi üzerindeki inşaata indirmek için inşaat önünde durdu. Vinç, denge sağlamak için ayakları üzerine alındı. Bu sırada vincin üzerine çıkan operatör Semih Kılakay, inşaat demirlerini indirmek için hazırlık yaptı. Yaklaşık 4 ton ağırlığındaki demirleri inşaata bırakırken dengesini kaybeden vinç, inşaat kısmına doğru devrildi. Vinç, inşaat önünde park halinde bulunan Ercan Kurt’a ait 16 KJH 73 plakalı özel otomobilin üzerine devrildi. Son anda vincin üzerinden atlayan Kılakay, üzerine doğru devrilen vincin önünden kaçarak canını saniyelerle kurtardı. Vincin sürücüsü de devrilen araçtan kendi imkanlarıyla çıktı.

Kılakay kendi imkanları ile vinçten çıkarken, özel otomobil tamamen hurdaya döndü. Yan yatan vinç, olay yerine gelen iki vinç yardımıyla düz konuma getirildi. Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, polis olayla alakalı tahkikat başlattı.
























KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER