ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 18:28

Vali Oduncu: Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi bize ışık tutacak

Vali Oduncu: Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi bize ışık tutacak


Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından hazırlanan ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin Osmaniye’de yapılacak çalışmalara ışık tutacağını söyledi.

Vali Oduncu’yu makamında ziyaret eden TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş iki yıldır üzerinde çalıştıkları ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’ ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Oduncu’ya ‘2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi’nin yer aldığı kitabı takdim eden Özkardeş, devlet millet işbirliği ile bu projelerin hayata geçirilmesini beklediklerini söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Oduncu ise Osmaniye’nin mutlaka gelecek vizyonunun olması gerektiğini belirtti Projenin kendisini heyecanlandırdığını ve sevindirdiğini kaydeden Vali Oduncu, şehrin ihtiyaç ve potansiyeline yönelik güzel bir çalışma olduğunu belirtti.

Birinci görevlerinin devlet kurumlarını maksimum düzeyde hızlı ve verimli bir şekilde çalıştırmak olduğunu ifade eden Vali Oduncu, “Bu proje bizim çalışmalarımıza da ışık tutacak. Böyle bir çalışma yapalım diye düşünüyordum, sizler hazırlamış ortaya çıkarmışsınız. İlgili kurumlarımızla birlikte üzerinde çalışacağız. Osmaniye’nin en az 4-5 yıllık stratejik eylem planını hazırlamamız lazım. Şehir olarak geleceğe yönelik bir vizyonumuzun olması gerekiyor. Osmaniye için rüyalarımızla birlikte potansiyelimizin de ne olduğunu bilmeliyiz. Projeleri bu vizyon ve stratejiye göre hayata geçirmeliyiz. Yıllar itibariyle de bunları gözden geçirip gelinen mesafeyi değerlendirmeliyiz. Osmaniye’ye güzel ve hayırlı işler yapmak için hep birlikte çalışacağız.” diye konuştu.








KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER