ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2014 Salı 18:44

Vali Mutlu'dan 1 Mayıs açıkladı

Vali Mutludan 1 Mayıs açıkladı

Hüseyin Avni Mutlu'dan ilginç açıklama, Vali 1 Mayıs ile ilgili 'Belki yarın basın açıklaması şeklinde farklı açıklamalar da olabilir' dedi.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmak istenmesiyle ilgili olarak "Belki yarın basın açıklaması şeklinde farklı açıklamalar da olabilir, sizlerle paylaşacağım başka konular olacak" dedi.

Daha önce yaptığı açıklamalarda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Taksim Meydanında yapılması yönündeki talepleri kesin bir dille reddeden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan ilginç bir açıklama geldi.

Vali Mutlu, 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmak istenmesine ilişkin, "Belki yarın farklı açıklamalar olacak" dedi. Allgaeu-Orient Rallisi organizatörleri tarafından düzenlenen basın toplantısına katılan Vali Mutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mutlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim Meydanı'nda kutlanmak istenmesine ilişkin soruya karşılık, "Onunla ilgili zaten açıklama yapıyorum. Belki yarın farklı açıklamalar, basın duyurusu şeklinde de olabilir, basın açıklaması şeklinde de olabilir, sizlerle paylaşacağım başka konular olacak" dedi. Vali Mutlu, 1 Mayıs'a ilişkin yarına kadar bir açıklama yapacağını söyledi. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER