ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 21:21

Vali Adnan Yılmaz, bilgi yarışmasında ilk soruyu sordu

Vali Adnan Yılmaz, bilgi yarışmasında ilk soruyu sordu


Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediyesi'nin 8 yıldır düzenlediği Okullararası Bilgi Yarışması'nda ilk soruyu sordu. Vali Adnan Yılmaz, yaptığı konuşmada ise Düzce’de eğitim öğretimin çıtasının yükseleceğini ifade etti.

Düzce Belediyesi'nin 8 yıldır düzenlediği merkez İlköğretim Okulları Bilgi Yarışması'nın finaline Düzce Valisi Adnan Yılmaz da katıldı. 40 okulun yarıştığı Bilgi Yarışması'nda finale Özel Kültür Koleji, İsmetpaşa Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Bilgi Ortaokulu kaldı. Bilgi Yarışmasının finaline iştirak eden Düzce Valisi Adnan Yılmaz, yarışma öncesinde yaptığı konuşmada, eğitimin uygarlığın olmazsa olmaz unsuru olduğunu kaydederek, eğitim ve öğretime verilen değer ile hem ülkemizin hem de ilimizin gelişip kalkınacağını belirtti.
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, öğrencilerin her programına katılmasının en önemli amacının öğrencilerin duyduğu heyecanı paylaşmak ve onların yüreğindeki sevince sevinç katmak olduğunu kaydetti.

"TÜRKİYE ŞAHİT OLACAK"

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce’deki eğitim seviyesinin önümüzdeki yıllarda artacağını vugulayarak, "Biz bu başarıyı sağlayacağız. Buna tüm Türkiye tüm Düzce şahit olacak. Bu başarıyı da idarecilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle kazanacağız. Amacımız sizleri yarıştırmak değil kendinize olan özgüveninizi arttırmak ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmenizi sağlamaktır." dedi.

Bilgi Yarışmasını başlatan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı, katılan okulları ve öğrencileri tebrik eden Düzce Valisi Adnan Yılmaz, "Göreceksiniz Düzce’de eğitim öğretimin çıtasını yükselteceğiz. Ben inanıyorum, sizler de inanın. Bu yarışmalar da hedeflerimize ulaşmakta köprü olacaktır. Düzce’den nice Avni Akyollar, Kemal Demirler ve Ferah Gülaçtılar çıkacak." şeklinde konuştu.

Vali Adnan Yılmaz, daha sonra yarışmacılara ilk soruyu yöneltti. Öğrencilerin soruyu bilmelerinden dolayı memnun olduğunu kaydeden Vali Yılmaz, "Bizim geleceğimiz sizlerle parlak." diyerek sözlerini noktaladı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER