ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 11:01

Uyuşturucuyla yakalanınca gözyaşlarına boğuldu

Uyuşturucuyla yakalanınca gözyaşlarına boğuldu

Otomobiller, belirlenen bazı adreslerde ve yıkık gecekonduların araları ekipler tarafından didik didik arandı


Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Altındağ ilçesi 'Çin Çin' diye bilinen bölgede 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Otomobiller, belirlenen bazı adreslerde ve yıkık gecekonduların araları ekipler tarafından didik didik arandı.



Aramalarda, pompalı tüfek, tabanca, sallama tabir edilen bıçak, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gecekondu aralarına ekilmiş Hint keneviri bulundu. Uygulama sırasında bazı araçların kaçması hareketli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Üzerinden uyuşturucu madde çıkan bir kişi ise gözyaşlarına boğuldu.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, karakol ve Yunus Ekiplerinin takviyesiyle ‘torbacı’ tabir edilen satıcıların yoğun olarak bulunduğu Altındağ Caddesi ve çevresindeki gecekonduları ablukaya aldı. Çok sayıda polis caddeyi çift yönlü kontrol altında tutarken, diğer ekipler belirlenen adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirdi.

‘Hassas burun’ narkotik köpekleri de uygulama noktasına getirildi. Ekipler, köpeklerle işyerlerinde, gecekondularda ve yol kenarlarında arama yaptı. Gecekondu aralarına dağılan narkotik polisleri ise gecekondu aralarının, çöpleri didik didik aradı. Yıkık bir gecekondunun arkasında ekili halde bir miktar Hint keneviri bulundu.

ŞÜPHELİ SAHIŞLAR ÇORAPLARINA KADAR ARANDI

Kapatılan caddede uzun namlulu silah bulunan polisler, güvenlik önlemi aldı. Yol kontrolü sırasında birçok araç uygulamaya takıldı. Durdurulan araçlar ve otomobildeki şahıslar çoraplarına kadar arandı.



BİR TİCARİ TAKSİ KOVALAMACA İLE YAKALANDI, DİĞERİ KAÇTI

Uygulama noktasındaki polisleri görüp, geri doğru manevra yapan bir ticari taksi hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Emniyet güçleri koşarak, taksiyi durdurdu. Takside yapılan aramada herhangi bir şey bulunmadı. Başka bir ticari taksi ise uygulama noktasında durmayarak, hızla kaçtı. Polis ekipleri, aracın peşinden koştu ancak taksi kayıplara karıştı.



TAKSİDEKİ BAYANLARLA, POLİS ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG YAŞANDI

Narkotik polislerinin çevirdiği bir ticari takside bulunan iki bayan ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Hastaneye gittiğini belirten genç kadınlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bayanların polise, ‘Hastaneye gidiyorduk, nereye düştük’ demeleri dikkat çekti.



UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANINCA AĞLADI

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede yaklaşık 3 saat boyunca uyuşturucu uygulaması yapıldı. Yol kontrolleri ve ev baskınlarında yapılan aramalarda sallama tabir edilen bıçaklar, pompalı tüfek, tabanca, yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yıkık gecekondu aralarına ekilmiş Hint keneviri bulundu. Üzerinde uyuşturucu çıkan bir zanlının ise polis aracında ağladığı görüldü. Operasyonda gözaltına alınan zanlılar, polis aracıyla emniyete götürüldü.













KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER